Przedłużacz ma 2 metry.
Co ciekawe, tv nie chciał skończyć konfiguracji bez podpięcia tego przedłużacza (a jest on mi zupełnie nie potrzebny)
Dzięki, 2 metry powinno wystarczyć.
Przedłużacz ma 2 metry.
Co ciekawe, tv nie chciał skończyć konfiguracji bez podpięcia tego przedłużacza (a jest on mi zupełnie nie potrzebny)
Czy funkcja Sleep w samsungu zaczyna sie od wylaczenia minimalnego za 2 h ? BO tak mi gosc wczoraj pokazywal w sklepie , ale nie wiem czy to była ta opcje
Nie wiem jakie masz źródło być analog lub dvb-t i dlatego. U mnie na nc+ mecze, filmy oczywiście w dobrej jakości są super. Kanałów sd praktycznie nie oglądam tam zgadza się jest kaszana. Zmień może źródło bo to tv do do bdb sygnału. Do sd trzeba sobie załatwić tv crt.do meczów piłki nożnej ten TV się nie nadaje ....mowie to z pełną odp po prawie roku użytkowania....BANDING co nie zmienia faktu, iż można przywyknąć, ale chyba nie o to chodzi ...
do meczów piłki nożnej ten TV się nie nadaje ....mowie to z pełną odp po prawie roku użytkowania....BANDING co nie zmienia faktu, iż można przywyknąć, ale chyba nie o to chodzi ...
Nie wiem jakie masz źródło być analog lub dvb-t i dlatego. U mnie na nc+ mecze, filmy oczywiście w dobrej jakości są super. Kanałów sd praktycznie nie oglądam tam zgadza się jest kaszana. Zmień może źródło bo to tv do do bdb sygnału. Do sd trzeba sobie załatwić tv crt.