Mam pytanie. Mam samsunga ue46f6640 i dość stary soft bo 1113. Jest sens uaktualniać?
Mam problem ... chciałem podpiąć telewizor do internetu, no w sumie to nawet dwa ale są to dwa Samsungi więc proces dokładnie taki sam ... podejrzewam że z telewizorami jest wszystko okey tylko ja daje ciała
Mam Neostrade i Liveboxa. Wpisujesz hasło do sieci w telewizorach i lipa - nie można podłączyć się do sieci. Szukałem odpowiedzi w google, coś tam pisze o jakimś przycisku REG na Liveboxie jednak nadal nie mogę dać sobie rady ...
Ponadto czy wie ktoś czy jest możliwość skonfigurowania uniwersalnego pilota pod dekoder PACE HD PVR HDS7241 ? Bo niestety nie mogę skonfigurować pilota aby zmieniać nim kanały na dekoderze. Oczywiście zamontowałem przekaźnik podczerwieni przed dekoderem tak jak w instrukcji
Prosiłbym o pomoc
Moze sprobuj zmienic haslo wifi / zmienic na inne szyfrowanie .
Moze masz w liveboxie na sztywno ustawione adresy mac tych urzadzen ktore moga sie polaczyc i dlatego sie inne nie łączą ?
Ja nie dałem rady, ten wątek jest juz za duży.Dałem radę przeczytać 100 pierwszych i 100 ostatnich stron i w końcu kupiłem ten tv.
możesz napisać jakie ustawienia przyjąłeś? proszęPo wyłączeniu postprocessingu i pogrzebaniu w kolorach obraz super.
Mimo informacji o "braku połączenia" film ciągle jest płynnie odtwarzany, to pewnie dlatego, że jest trochę zbuforowany w pamięci podręcznej TV..
U mnie (F6770), mimo wyłączenia wygaszaczy ekranu, po jakimś czasie na TVN Player, nadal włącza się logo samsunga na czarnym tle.. Nie oglądałem jeszcze innego player'a (TVP, Onet) więc nie wiem, czy problem tam występuje, ale z tego co czytałem, to jest to wina aplikacji wydanej przez TVN.
U mnie TV ma soft nr 1117
Ja wiem,że to temat o 6500 ale nie moglem go przetestowac dlatego chcialem zapytac czy jakość jest podobna .
Dosc kiepska - mialem na mysli widac bylo rozmazania i troche pikseli .
Chcialem cos poczytac o tych matrycach mozesz mi tylko wyjasnic
IPS LG sa w modelach lg 620/640/660 ?
PSA Samsunga/AUO w modelach 6400 i 6500 ?
Dobrze to rozumiem ?