Nie wiem dlaczego sobie ubzdurałeś, że muszę podać Ci jakiś przykład. Pytałem o bezpieczeństwo VPN ogólnie, słowem nie wspominając o piractwie, a to Ty dopowiedziałeś sobie resztę .
Nie pytałeś- negowałeś a to jest róznica.Skoro podwarzałeś bezpieczeństwo połączen przy uzyciu VPN to zapytałem Cię na jakiej podstawie-tyle.
Edit: W związku z pytaniami ,które pojawiły się u mnie na pw.-
Korzystanie z RD nawet bez VPN jest bezpieczne do póki korzystamy z "catched torrent" i nie podłaczamy sie do otwartej sieci torrent odpalając "uncached torrent" i uczestnicząc w wymianie plików (co można i najlepiej od razu zblokowac we wtyczce).
Zalecanie używania VPN-a jest moja prywatną opinią ,ponieważ uważam ,że śmiganie po necie i to po róznych często nie oszukujmy się ,pirackich stronach lub oferujacych takie treści jest jak spacerowanie po ogromnym miedzynarodowym bazarze z przyklejonym do czoła dowodem tożsamości.
Nie wrzucam na otwarte forum żadnych linków do VPN-ów ,ani recenzji tych z których korzystałem bądż nadal korzystam.Nie mam zamiaru byc posądzanym o jakąś kryptoreklamę,nie mam z tego żadnych korzyści podobnie jak nie miałem żadnej korzyści z udostępnienia tutoriala RD i porad dotyczących zarówno jego konfiguracji jak i konfiguracji wtyczek Kodi.Sam korzystałem i korzystam z porad innych użytkowników róznych for internetowych więc w miarę swej wiedzy i umiejętności staram się tym samym odpłacać.
Jeżeli ktoś w tym względzie chciałby jakieś porady lub linków do darmowych triali bądż stron na których można takowe usługi wykupić za przyzwoite pieniądze (20-30 dolców plus tax) - odpowiadam na pw.
Z mojej strony - koniec OT.