Podpinam się pod zapytanie. Ja ustaliłem, że pliki mkv wyświetlane są w tonacji fioletowo zielonej.Może będę z tym nudny ale po raz dziesiąty zapytam i może w końcu uzyskam odpowiedz- czy wasze Nvidie Shield pro odtwarzają bezproblemowo Dolby Vision z mkv i mp4 ? Jeżeli tak to na jakiej kompilacji ?
I jak ? Nijak... wygląda na to ,że nikt kto używa Nvidi nie ma telewizora z Dolby Vision
Załadowałem 64-bitową kompilację Fandangosa z tego względu ,że jego 32-bitowa działa mi na Fire sticku perfekcyjnie.Podrzucę Ci linka na pw.
btw.Nie chce mi się kopać za tym info- jak wywołać na ekranie info o uzyciu procka,pamięci łącza net etc ?
I jak ? Nijak... wygląda na to ,że nikt kto używa Nvidi nie ma telewizora z Dolby Vision
Załadowałem 64-bitową kompilację Fandangosa z tego względu ,że jego 32-bitowa działa mi na Fire sticku perfekcyjnie.Podrzucę Ci linka na pw.
btw.Nie chce mi się kopać za tym info- jak wywołać na ekranie info o uzyciu procka,pamięci łącza net etc ?
W Kodi ?
Jeśli tak to podczas odtwarzania filmu trzeba wejść w informacje zużycia. Jest taka zakładka pod przewijaniem, zaraz koło zakładek z napisami, ustawieniami obrazu dźwięku itd itp.
Panowie, mały problem, kodi nie puszcza mi DAtmos na ampli RZ830 tylko flaga multichanel 7.1, przez Plex jest wszystko OK, trochę słabo bo Plex nie odpala ISO, wydaje mi się, że nic nie zmieniałem w ustawieniach i że wcześniej działało, co do DV to nie wiem jak wymusić wyświetlanie zamiast HDR, TV to LG C1 i SHIELD Pro 2019