Chyba kilka stron wcześniej pisałem o nim, ogólnie podoba się i do poleceniaHelo..
Dorwał może już ktoś 'Star Trek Into Darkness' na blu-ray lub miał okazję oglądać ?
Jak wrażenia ... halo
Chyba kilka stron wcześniej pisałem o nim, ogólnie podoba się i do poleceniaHelo..
Dorwał może już ktoś 'Star Trek Into Darkness' na blu-ray lub miał okazję oglądać ?
Jak wrażenia ... halo
Chyba kilka stron wcześniej pisałem o nim, ogólnie podoba się i do polecenia![]()
Kurfa już sam nie wiem gdzie iść,przed chwilą znalazłem coś takiego
Cinema City - 4DX
Kurfa już sam nie wiem gdzie iść,przed chwilą znalazłem coś takiego
Cinema City - 4DX
Nie wiedziałem że już to otworzyli.
Dobry filmik tez ogladalem w domu na BR , ale troszke nie dosyt ....... moglo byc lepiej .
Supermen , ok , bylem w kinie , ale tez jakies 7 na 10 bym dal .
Sam zakupilem trylogie Batmana na BR , na weekendzie , jesli takowy bede mial powinienem dac rade , trojki jeszcze nie ogladalem .Szukam jeszcze jakiegos zestawu z Transformensami , tylko nie takie cos jak koledzy gdzies tu prezentowali![]()
Ten zestaw faktycznie jest w dobrych cenach. Tradycyjnie brakuje tylko trzeciej części w 3D w Polsce, która importowana z zachodu kosztuje więcej, niż cały ten zestaw o którym wspominacie.
W sumie to nie wiem czy iść bo mam lęk wysokościTa, obsypie Cię kosmicznym pyłem i owieje wiatrem słonecznym.
Ja to dzis licytowalem, w sumie moglem wygrac, ale dalem sobie spokoj, a plytke 3D wyslalbym Raccoonowi w prezencie, glownie mi zalezalo na opakowaniu kolekcjonerskim.