Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

nokinomaniak

New member
Chyba kilka stron wcześniej pisałem o nim, ogólnie podoba się i do polecenia :)

Dobry filmik tez ogladalem w domu na BR , ale troszke nie dosyt ....... moglo byc lepiej .
Supermen , ok , bylem w kinie , ale tez jakies 7 na 10 bym dal .
Sam zakupilem trylogie Batmana na BR , na weekendzie , jesli takowy bede mial powinienem dac rade , trojki jeszcze nie ogladalem .Szukam jeszcze jakiegos zestawu z Transformensami , tylko nie takie cos jak koledzy gdzies tu prezentowali ;-)

NormanES

New member
Dobry filmik tez ogladalem w domu na BR , ale troszke nie dosyt ....... moglo byc lepiej .
Supermen , ok , bylem w kinie , ale tez jakies 7 na 10 bym dal .
Sam zakupilem trylogie Batmana na BR , na weekendzie , jesli takowy bede mial powinienem dac rade , trojki jeszcze nie ogladalem .Szukam jeszcze jakiegos zestawu z Transformensami , tylko nie takie cos jak koledzy gdzies tu prezentowali ;-)

Transformers + Transformers: Zemsta upadłych + Transformers 3 Transformers + Transformers: Revenge o, Fantasy/Sci-Fi - Media Markt

Fajny zestaw, ostatnio sieci obniżyły na 149. Myślę że taniej nie znajdziesz. Ja kupowałem pojedynczo i wyszło mi tyle samo. Na pólkach są po 159.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Ten zestaw faktycznie jest w dobrych cenach. Tradycyjnie brakuje tylko trzeciej części w 3D w Polsce, która importowana z zachodu kosztuje więcej, niż cały ten zestaw o którym wspominacie.

nokinomaniak

New member
Ten zestaw faktycznie jest w dobrych cenach. Tradycyjnie brakuje tylko trzeciej części w 3D w Polsce, która importowana z zachodu kosztuje więcej, niż cały ten zestaw o którym wspominacie.

I tak bede szukal w .de . takze warte zachodu .
Apropo na ebey.de mozna to kupic
http://www.ebay.de/itm/Transformers...-/310348374375?pt=DE_DVDs&hash=item4842346167
Przedsprzedaz , troszke taniej iz 600 euro ,:D, ja ostatnio batmana za 29 euro kupilem
http://www.ebay.de/itm/Batman-1-3-T...-/310466849206?pt=DE_DVDs&hash=item48494429b6, takie cos .
A jak kupowalem szybkich i ..... 6 , troche dalem ciala bo byl komlet 6 filmow za 49 , ale nie mialem kasy i kupilem tylko 6 .

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja to dzis licytowalem, w sumie moglem wygrac, ale dalem sobie spokoj, a plytke 3D wyslalbym Raccoonowi w prezencie, glownie mi zalezalo na opakowaniu kolekcjonerskim.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ta, obsypie Cię kosmicznym pyłem i owieje wiatrem słonecznym.
W sumie to nie wiem czy iść bo mam lęk wysokości :)
Prawdopodobnie jednak będę w przyszłym tygodniu.
Na tej stronie Cinema City w zakładce 4DX jest napisane że w Arkadii grają Grawitację i Avatara.
Ceny biletów chyba będą droższe niż zwykłe ale i tak muszę zobaczyć to kino :)

Wczoraj obejrzałem :
Świat w płomieniach - średniak,coś w stylu Olimp w ogniu...
Dary anioła - film raczej dla dzisiejszej młodzieży która ma kwiatki i motylki w głowie :)
Taki trochę Zmierzch.Były wampiry,wilkołaki,tym razem laska zakochała się w chudym gościu z umalowanymi oczami który wyglądał jak Anja Rubik....haha

B

Bredek31

Guest
A pro po Grawitacji... Był ktoś na tym filmie? Słyszałem, że średniawka no i sam już nie wiem czy się na niego wybrać. Jakieś opinie(bez spoilerów)? :)

tdx

New member
Bez reklam
Sama historia jest taka jak zwykle nie doceniamy tego co mamy nie potrafimy sie tym cieszyc dopuki jestesmy o wlos od utraty tego...
Po raz pierwszy 3d jest droga s nie celem samym w sobie. Naprawde warto zobaczyc w 3d :)

A i Kowalski jest najlepszy

Wysłane z mojego GT-I9100

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Ja to dzis licytowalem, w sumie moglem wygrac, ale dalem sobie spokoj, a plytke 3D wyslalbym Raccoonowi w prezencie, glownie mi zalezalo na opakowaniu kolekcjonerskim.

E, ja bym z przyjemnością zapłacił Koledze jakąś kwotkę :) Zawsze to lepsza cena, niż normalnie w sieci :) Ale dziękuję za pamięć :)

Ostatnia edycja:
Do góry