Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Netflix w 4K,to dzisiaj rarytas... ;)

"Musisz złamać L1 widevine DRM, aby uzyskać 2160p z Netflix, kiedy to zrobisz, Netflix wie, że złamałeś DRM i zablokuje używane urządzenie/kartę graficzną, co oznacza koniec piractwa z tego urządzenia.
Wszystkie treści 4K web-dl wymagają poświęcenia."

Też czekam na ten serial TLoU. Praktycznie każdy chwali. Dobrze, że Netflix się za to nie zabrał. Jakoś czarny Joel by mi tam nie pasował :D

U mnie narazie Netflix działa. Oby jak najdłużej.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Trochę podrożał, ale ciągle nie wyobrażam sobie oglądania YT z reklamami. Nie ma takiej opcji.
Armanig mówi,że zablokował w routerze kilka adresów i już nie ma reklam ;)

A u mnie leci upscaler 4K/HDR Pana Wołodyjowskiego ;)
(jest tego więcej np. Krzyżacy i Potop)
Pan-Wolodyjowski.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
A widziałeś open matte z HDR ?

Nie widziałem tam hdr`a, w ogóle średnia jakość (16:9).
Zresztą nie będziemy rozprawiać o Titanicu dwie strony ; )

Filmy Guya Ritchiego obowiązkowo. Przydałoby się jeszcze coś od Tarantino.
Co tam w ogóle w temacie SF, nic ciekawego na horyzoncie?

Btw. Ten YT faktycznie, ciężko się to ogląda z reklamami.
Ostatnio miałem okazję widzieć jak to teraz wygląda, to niemal przed każdym filmem reklamy, a Netflix? Szczerze, to już mi powoli lotto, jak zblokują możliwośc dzielenia, to chyba odpuszczę.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Netflix w 4K,to dzisiaj rarytas... ;)

"Musisz złamać L1 widevine DRM, aby uzyskać 2160p z Netflix, kiedy to zrobisz, Netflix wie, że złamałeś DRM i zablokuje używane urządzenie/kartę graficzną, co oznacza koniec piractwa z tego urządzenia.
Wszystkie treści 4K web-dl wymagają poświęcenia."

Orban może liczy na kasę od Netfixa i zabrał się za egzekwowanie prawa na Turcji ..:) Zresztą te łączone konta po sąsiadach też upadną, już jest głośno o tym w niektórych Państwach i pewnie to jest kwestia czasu, a i w Polsce będzie z takimi kontami problem.

Piramida

Well-known member
Bez reklam

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ostatnio miałem okazję widzieć jak to teraz wygląda, to niemal przed każdym filmem reklamy, a Netflix? Szczerze, to już mi powoli lotto, jak zblokują możliwośc dzielenia, to chyba odpuszczę.

Zrobią ten myk, bo tracą dużo kasy i już w niektórych Państwach to jest odczuwalne, pytanie, kiedy w RP wejdzie, w takiej Turcji już powoli robią z tym porządek, więc i nad Wisłę pewnego dnia zawita blokada.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie będę płakał za Netflixem
Nie ujmując, bo perełek też tam sporo, ale globalnie nie podoba mi polityka tego serwisu, dużo zmienił (hoduje pokolenie ameb) i nie koniecznie w tych wartościach które ja wyznaje, ale to temat na osobną dyskusje i chyba nie na to forum.

A jak zablokują RD ? :grin:

Będę płakał :wink:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Na razie w Polandii można dostać info o weryfikacji konta (miałem już raz) ale coś tam testowali w innych krajach,z dopłacaniem 3 dolców za "nowy dom".

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mogliby dać ze 3 odcinki na tydzień.
Pierwszy odcinek - 1h i 20 min.
Kusi :grin:

A może zamiast tego,obejrzeć Velmę ? ;)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Właśnie obejrzałem. Wiadomo, że czarni giną pierwsi w horrorach, ale nie musieli dawać czarnej Sarah, żeby bie było to zbyt oczywiste :D

Do góry