No nie ? I jeszcze trzeba pamiętać,aby zamykać drzwi do kuchniFajna ta łaska. Ja by chciał taką, ale japońskie feteszysci chcą aż 20 000 euro za wersje z wymiennymi pilosi. Nie opłaca sie.
Mi się nawet podobał,ale to może dlatego,że siedziałem w 5-tym rzędzie w IMAX i pływałem razem z nimiJak ci ten Avatar? Dla mnie tragedia a nie film. Szkoda czasu. Czołem.
Zmieniasz pośladki i idzie wysiedziećSavron, wytrzymałeś w kinie 3h? Gratuluje
Na szczęście mamy Bubafata,który wrzuca dla nas już nie tylko filmiki,ale nawet pełnoprawne filmy i w dodatku w dobrej jakości![]()
Przecież jest fajny i zobacz jak bardzo lubi GrootaCo Ty mi tu tego pajacyka podstawiasz?!
Ja widziałem parę fajnych filmów,a i mam jeszcze kilka na oku.Rok 2022 niestety byl kinowo dla mnie starcony
Hymm? Czyli nie ma koloryzowania?
Plus tego to, to że dokument. Bo jak słyszę o Gierku (i paru innych osobach) the best gościu to dziękuję.
Serio nie oglądałeś Patrolu ? Ale Flippera,to już pewnie takPamela miała to do siebie, że nawet jak ktoś nie oglądał Patrolu, to i tak znał Pamelę jak sąsiądkę z sąsiedztwa.
Mam na jutro zarezerwowane biletyObejrzałem nową Czarną Panterę. Muszę powiedzieć, że już dawno Marvel nie dał mi tyle zadowolenia ze swojego projektu. Jak na ten typ filmu to dla mnie petarda. Efekt dźwiękowy i sam podkład muzyczny świetny.
Serio nie oglądałeś Patrolu ? Ale Flippera,to już pewnie tak![]()
Właśnie wróciłem do podwodnej sceny od 1:12:40 (IMAX).Obejrzałem nową Czarną Panterę. Muszę powiedzieć, że już dawno Marvel nie dał mi tyle zadowolenia ze swojego projektu. Jak na ten typ filmu to dla mnie petarda. Efekt dźwiękowy i sam podkład muzyczny świetny.
Ja już skończyłem sezon-lekka rozrywka,obawiałem się że będzie gorzej ale to całkiem lekkostrawne.Właśnie jestem po pierwszy odcinku "Tulsa King" ze Stallonym.
Gangsterskie klimaty i zapowiada się dobrze, zobaczymy jak dalej.
Póki co,widziałem wersję ze streamingu i jak dla mnie,fajniej wygląda ten cieplejszy odcień.