Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem dodatki z Top Gun 2 na BR jutro może film obejrzę, bo już miesiąc film leży, trzeba zobaczyć jak to wyszło na płycie, choć seansu w Imaxie i tak się nie pobije. A propo dodatków, Tomuś jest Debeściaka i oby zdrowie mu dopisywało i kolejne filmy robił, o których inni nawet by nie pomyśleli, aby w taki, a nie w inny sposób go, zrobić.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Jack Ryan nowy 3 sezon. Polecam, warto podobnie jak poprzednie.

No super...
Wróciłem ztyrany z roboty. Zjadłem. No i mnie tak zmuliło że musiałem sobie drzemkę walnąć o 18:00. Zapomniałem budzika ustawić i przysnęło mi się do 22:00. Wstaje, myślę co tu robić skoro wyspany... Więc włączę sobie Rayana....

Włączam serial:
Jeden odcinek
Drugi odcinek,
Trzeci odcinek.
....
Patrzę która godzina o to mi pokazuje 4:00

A na 6 do roboty...

Popierdzielony ten Rayan. :) :). Tak dostałem po dupie przez niego że hej.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
A ja właśnie wróciłem z Avatara,no i ..upa,bo znowu nie było scenariusza pokroju Pulp Fiction ;)
A tak bardziej serio,to jak dla mnie,bardzo dobra kontynuacja.
Była trochę lipa z dźwiękiem,bo musiałem iść na dubbing... ;) i lepiej pod tym względem wypadł trailer Oppenheimera z napisami.
Co do obrazu,to widać było częste przejścia pomiędzy różną ilością kl/s,ale podwodne sceny w 3D/48 - MIAZGA i wcale ten piąty rząd w IMAX,nie był za blisko,także dzięki James za mega widowisko :grin:

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem TOP GUN 2 na BR - ja powinienem mieć zakaz dożywotni oglądania takich filmów
smile3.gif
, dobre 20 parę lat minęło, a dalej gdzieś w człowieku siedzi ... marzenie dzieciaka... I jednak dobrze, ze na takie filmy chodzę do kina.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja właśnie wróciłem z Avatara,no i ..upa,bo znowu nie było scenariusza pokroju Pulp Fiction ;)
A tak bardziej serio,to jak dla mnie,bardzo dobra kontynuacja.
Była trochę lipa z dźwiękiem,bo musiałem iść na dubbing... ;) i lepiej pod tym względem wypadł trailer Oppenheimera z napisami.
Co do obrazu,to widać było częste przejścia pomiędzy różną ilością kl/s,ale podwodne sceny w 3D/48 - MIAZGA i wcale ten piąty rząd w IMAX,nie był za blisko,także dzięki James za mega widowisko :grin:
W Imaxie byłeś ?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
A mi się znowu zebrało na temat 65/70 mm ;)
Tylko niewielka część z tych filmów wyszła na BD UHD,ale coś tam można znaleźć więcej w necie,jak chociażby The Hateful Eight (BLKFLX) czy Samsara (TEPES),które wyglądają lepiej niż na BD FHD ;)
Z chęcią bym zobaczył odnowiony How the West Was Won.
624_11_1080p.jpg

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Fricke nakręcił jeszcze "Barake" w 70mm, równie świetne co "Samsara".
Samsara w ogóle jest rewelacyjna, ale to już pisałem tutaj jakieś 10 lat temu - tyle, że wówczas nie było 4k, a tu proszę. Trzeba odświeżyć ; )

Do góry