Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Właśnie miałem pytać kto jeszcze normalną telewizję ogląda i nie mowie tu o nawet o jakości ale również zawartości ;)
Najciekawsze są tam programy z kategorii wiedza/nauka chociaż np. na samym Netflixie jest kilkaset dokumentów/seriali dokumentalnych.
Plusem "zwykłej" telewizji jest efekt zaskoczenia,tzn. jaka będzie reklama na kolejnym kanale :-D

[youtube]x7Krla_UxRg[/youtube]

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Właśnie miałem pytać kto jeszcze normalną telewizję ogląda i nie mowie tu o nawet o jakości ale również zawartości ;) Mam dostęp do Canal+online to czasami jak jest potrzeba to mam dostęp do Discovery czy kanałów informacyjnych ale to na zasadzie "wybuch wulkanu" a to zobaczę live :p
A z tego co obserwuję to kolejne pokolenia tj. 30 lat i mniej - w ogóle nie użytkuje telewizji jako takiej tylko streamingi i sieć.

Ja mam normalną tv płace 115 zeta :-( mam prawie wszystko oprócz erotyków.. Plus HBO GO, Player i Netflix.. W granicach dwóch stówek leci na tv, który oglądam dużo, dużo mniej niż wiele osób na tym forum, którzy są kinomaniakami. Do tego jeszcze wykupiony Spotyfity i Tidal. :) To dodatkowe 60 zeta na miesiąc. Się ogląda i się słucha :) "kobuza" też bym wykupił, ale niestety Polska im nie po drodze.. :mrgreen:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
To Lolek na bogato, tyle abonamentow.

Ja jedyny abonament jaki płace to Netflix 54,99 Liry Tureckiej.... ale dziele sie kosztami na 4, bo samemu bym tego nie dźwignął :)

Może kiedyś zlituje sie nad dzieciakami i kupie im abonament na youtube. Trochę wkurzają te reklamy na TV.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja mam normalną tv płace 115 zeta :-( mam prawie wszystko oprócz erotyków..

Mi ostatnio Armanig polecił Gonet z fikołkami,ale takie sobie ;)
Screenshot-20220118-174142.png

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Miałem ten Gonet, no i jest tak jak piszesz - średnio.
W dobie internetu, nie ma sensu, ale przynajmniej jest efekt zaskoczenia ; )
Kiedyś miałem kartę do satelity (chyba Canal), coś tam się programowało i tam dopiero był wybór, ponoć do dziś to działa ; ) Teraz wystarczy odpalić przeglądarkę w TV, sparować myszkę po BT i mamy w zasadzie to samo, a nawet lepiej. PC nawet nie trzeba.

Co do abonamentów, to nie ma lekko, u mnie - Prime, HBO, Netflix, UPC, Tidal, Spotify, Youtube Premium... Xbox Game Pass i PS Plus, no i ostatnio doszedł RD ; )

Piramida

Well-known member
Bez reklam

I to kolejna telewizja internetowa,gdzie problemem jest zrobić przełączanie kanału poprzez jedno kliknięcie/muśnięcie palcem (trzeba wychodzić i wybierać kolejny).
Na WP Pilot mają to ogarnięte (to tak w ramach testów ;)).

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W dobie internetu, nie ma sensu, ale przynajmniej jest efekt zaskoczenia ; )
Kiedyś miałem kartę do satelity (chyba Canal), coś tam się programowało i tam dopiero był wybór, ponoć do dziś to działa ; ) Teraz wystarczy odpalić przeglądarkę w TV, sparować myszkę po BT i mamy w zasadzie to samo, a nawet lepiej. PC nawet nie trzeba.

Co do abonamentów, to nie ma lekko, u mnie - Prime, HBO, Netflix, UPC, Tidal, Spotify, Youtube Premium... Xbox Game Pass i PS Plus, no i ostatnio doszedł RD ; )

To też ładnie :) myślałem o YT premium, ale jak mam Rose to tam w nim jest YT i nie ma reklam..

wucash

Active member
Bez reklam
Ja mam Multimedię bo mam od nich światłowód z netem, telewizję dali przy okazji - a co najlepsze żeby było taniej zaproponowali pakiet Eleven i właśnie jakieś 3 kanały z fikołkami :D
F1 to popatrzę, czemu nie ale te ich fikołki to żenada nie mówiąc już o jakości obrazu....

Netflix płące ja ale mam wśród znajomych 3 klientów, podobnie ze Spotify. Prime wykupiłem bo żart nie pieniądze, Canal+online i HBOGO mam bo ojciec ma w pakiecie podobnie jak lolek126...

Zobaczymy co wymyślą z HBO MAX w Polsce czy będzie zwykła kontynuacja HBOGO czy nowe umowy....

venomas200

New member
Bez reklam
Ja teraz się przeprowadziłem i anteny nie mam w ogóle. Jako że to mój nowy wymarzony dom to pewnie kiedyś powieszę antenę , ale teraz za 3 euro mam Teleevidenie i wszystkie kanały jakie sa w PL. Fikołki kosztują kolejne 3 euro

Wysłane z mojego LE2123 przy użyciu Tapatalka

Piramida

Well-known member
Bez reklam
te ich fikołki to żenada nie mówiąc już o jakości obrazu....

A rozmawiałeś z konsultantką ? ;)

Wracając do wulkanu...
[youtube]-1LjX11-lNU[/youtube]

Dobrze,że nie było tak,jak w "Nie patrz w górę" chociaż to film o czym innym...
[youtube]AFzxGmpwHG0[/youtube]

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
To Lolek na bogato, tyle abonamentow.

Ja jedyny abonament jaki płace to Netflix 54,99 Liry Tureckiej.... ale dziele sie kosztami na 4, bo samemu bym tego nie dźwignął :)

Może kiedyś zlituje sie nad dzieciakami i kupie im abonament na youtube. Trochę wkurzają te reklamy na TV.
Jednak się udało ogarnąć Netflix :D

U mnie z abonamentów jest Google One z Turcji, Netflix z Turcji, YT Premium z Turcji, Amazon Prime z Polski dla doinajny/odmiany, DAZN też z Polski, Spotify też z Polski, Game Pass z chipsów, PS+ ze sklepu :D Za wszystko płacę nic lub jakieś grosze :D

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jednak się udało ogarnąć Netflix :D

U mnie z abonamentów jest Google One z Turcji, Netflix z Turcji, YT Premium z Turcji, Amazon Prime z Polski dla doinajny/odmiany, DAZN też z Polski, Spotify też z Polski, Game Pass z chipsów, PS+ ze sklepu :D Za wszystko płacę nic lub jakieś grosze :D

Rozumiem, że z Turcji Netflix czy YT wychodzi zdecydowanie taniej :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dokładnie, 4-5 razy taniej za to samo.

Ale to mieszkając w Polsce wchodzisz i rejestrujesz się w Turcji? Czy masz założony VPN ? Tak chyba z Qoubuzem niektórzy chyba robią. Tylko i tak płacą sporo, ale jest mozliwość wtedy zarejestrowania sie i założeni a tym samym konta.
Türk filmleri saçma geliyor. Ancak birkaç video izledikten sonra Türkçe öğreneceksiniz. xD

A miałem sie kiedyś nauczyć tureckiego :)

Do góry