Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

venomas200

New member
Bez reklam
Obejrzałem Bonda, masakra jak można było tak potraktować taką legendę kina, profanacja.
Matrix obejrzany również tak samo jak powyżej słabo to wyszło. Eternals z tej trójki chyba najlepsze ale też mizerne.
Poleci ktoś jakąś naprawdę fajną komedie?
HBO Netflix Amazon mam dostępne

Wysłane z mojego LE2123 przy użyciu Tapatalka

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Sam chciałbym wiedzieć ;)

Co do seriali na HBO/HBO Max,to lipa,że nie puszczają ich w 4K.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem Bonda, masakra jak można było tak potraktować taką legendę kina, profanacja.
Matrix obejrzany również tak samo jak powyżej słabo to wyszło. Eternals z tej trójki chyba najlepsze ale też mizerne.
HBO Netflix Amazon mam dostępne

Wysłane z mojego LE2123 przy użyciu Tapatalka

Kolego jakbyś śledził wszystkie "niusy" to pomiędzy wierszami można było wywnioskować pewne fakty. Ale nie martw się będzie nowy Bond :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ale ja mam tv 4k z sypialni przeniosłem do salonu, a z salonu do sypialni :) ba nawet mam dekoder 4k i jeden program w 4k leci :) Ale za to Netflixa oglądam w 4k :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pytanie, kto jeszcze ogląda ten shit w tv? Chyba już inne pokolenie.
Miałem "przyjemność" zerknąć na transmisje w Sylwestra.
Jakość tych tworów (TVP/Polsat), to był absolutny dramat.
To nawet przy SD nie stało, a gdzie to jakiegokolwiek HD. Pytanie, czy upy dało UPC, czy nadawcy.
Pomijam już fakt "bloków" reklamowych, gdzie przez 5 min szukasz stacji na której ktoś nie reklamuje proszku do prania.

Legenda miejska głosi, że dobre komedie zakończyły swój żywot w momencie wejścia w życie tzw. "ustawy nt. Poprawności Politycznej" i siłą rzeczy wolność twórcza i fantazje "reżyserów" zostały skutecznie utemperowane. No chyba, że kogoś śmieszą Sandlerowskie pozycje, no, ale jak coś znajdziesz dobrego, to daj znać.
Dochodzi jeszcze do tego cenzurowanie starszych pozycji. Szkoda gadać.
Zresztą o czym my tu, kino już nie jest takie jak kiedyś, ba... już nawet w scenach erotycznych, to facet w rurkach teraz klęczy, a kobitka rozłożona pali cygaro ; )

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mówisz,że tak to powinno wyglądać ? :-D
994e9cebffbb93bb09603c290acbd9d1.jpg

wucash

Active member
Bez reklam
Pytanie, kto jeszcze ogląda ten shit w tv? Chyba już inne pokolenie.
Właśnie miałem pytać kto jeszcze normalną telewizję ogląda i nie mowie tu o nawet o jakości ale również zawartości ;) Mam dostęp do Canal+online to czasami jak jest potrzeba to mam dostęp do Discovery czy kanałów informacyjnych ale to na zasadzie "wybuch wulkanu" a to zobaczę live :p
A z tego co obserwuję to kolejne pokolenia tj. 30 lat i mniej - w ogóle nie użytkuje telewizji jako takiej tylko streamingi i sieć.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja nawet abonamentu żadnego nie mam :) Tv naziemna aby cokolwiek załączyć - - żeby cicho w domu nie bylo. Dzieciaki to odrazu Youtube załączają.

Do góry