Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Ale to mieszkając w Polsce wchodzisz i rejestrujesz się w Turcji? Czy masz założony VPN ? Tak chyba z Qoubuzem niektórzy chyba robią. Tylko i tak płacą sporo, ale jest mozliwość wtedy zarejestrowania sie i założeni a tym samym konta.

VPN jest potrzebny tylko na 10 minut w celu rejestracji/przekształcenia konta. Potem nie jest potrzebny. Google One i YT chyba nawet bez VPN pójdzie, tylko profil płatności trzeba na Turcję założyć. Jak chcesz szczegółów to napisz na PW albo poszukaj na Pepper.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Szykują na czerwiec :
FJU2np4UYAAxqan

;)
[youtube]k2V_sidp4GU[/youtube]

[youtube]WqmZbMWmKyM[/youtube]

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ale to mieszkając w Polsce wchodzisz i rejestrujesz się w Turcji? Czy masz założony VPN ?

Najprościej.

Masz normalne Polskie konto na netflixie. Zrezygnuj z abonamentu, z automatycznego odnawiania.

Poczekaj aż wygaśnie ci pakiet na netflixie.

Przez VPN Tureckie zaloguj sie na kompie przez przeglądarkę na swoje konto netflix.

Strona będzie po turecku i ceny będą tureckie.

Wykup sobie plan, który cię interesuje.

Wyloguj się i wyłącz VPN.

Netflix działa tak jak działał przed. Wszystko po polsku nic nie trzeba przestawiać na TV.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Na razie mam z Bratem , więc nie ma tragedii, ale jak chciałby się wymiksować to trzeba będzie coś wymyśleć, bo ja za często nie oglądam, więc samemu płacić to raczej nie wchodzi w grę, ale dziękuję za wytłumaczenie.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem Teściów, w sumie można obejrzeć, film pokazuje życiową sytuację i zachowanie ludzi podczas pewnego zdarzenia.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Tam zaraz najnudniejszy. Będzie najdroższy to będzie najlepszy. A tak na poważnie zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieje, że będzie co oglądać.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pewnie niektórzy czekają,biorąc pod uwagę,jak wyglądała sprawa z BD ;)
Niektóre źródła podają info o premierze w sierpniu tego roku.
FICkfBlVEAERIJg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Za darmo bym tego nie chciał. Gość się obudził o jakieś 10 lat za późno z wyprzedażą martwego formatu, dziś to nic nie warte. Jeszcze, żeby to były VHS, to można by to potraktować sentymentalnie, ale nie dvd.

Pojawił się dziś 4 sezon "Ozark". Jest dobrze.

Ps. Abyss w 4k wygląda bdb, zresztą świetna pozycja.

Ostatnia edycja:

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Za darmo bym tego nie chciał. Gość się obudził o jakieś 10 lat za późno z wyprzedażą martwego formatu, dziś to nic nie warte. Jeszcze, żeby to były VHS, to można by to potraktować sentymentalnie, ale nie dvd.

Pojawił się dziś 4 sezon "Ozark". Jest dobrze.

Ps. Abyss w 4k wygląda bdb, zresztą świetna pozycja.

Dokładnie masz rację z tymi płytami DVD. Faktycznie się obudził. Wielu z nas ma takich plyt setki i nie wiadomo co z nimi zrobić...Sam bardzo dużo rozdałem a i tak mi jeszcze zostało kilka kartonów...

Do góry