Czy ktoś z Was orientuje się gdzie mógłbym znaleźć 8 sezon serialu W garniturach? Z językiem polskim.
Jest ok. Oczywiście rzecz gustu. Miałem długą przerwę. Teraz skończyłem 7sezon na Netflix. 9sezon mam polskim a 8 nie mogę dorwać.No patrz byla Angielska Ksiezniczke chcesz ogladac? xD
A tak na serio ten serial wogole trzyma poziom? Skanczylem ogladac w momencie kiedy ten smieszny gagatek Litt czy jak mu tam, zostal wspolnikiem.
Troszkę napewno. Ale się wyklarowało. I 7sezon to prawdziwy Suits. Wiadomo,że przy tasiemcach to raz tak raz tak.ja odpuściłem jak Mike poszedł za kratki już było mocno naciągane...
To są dobre informacje. Z takich dokumentów. [emoji6]Ja zmeczylem Narcos nowy sezon a teraz zabralem sie za El Chapo. Trzeba sie poduczyc rolnictwa, moze zamiast zboza co innego zasieje w tym sezonie xD
Ja obecnie jadę z "Domem z papieru" polecam każdemu.
W tym tygodniu premiera następnego sezonu "Better Call Saul".
Dla mnie jeden z lepszych seriali w ostatnich latach.
Ogladalem ale nie wciagnelo mnie az tak mocno...
Dotrwalem do momentu az doktorek niszczyl dowody na zlomowisku samochodow.... potem serial robil sie strasznie monotonny, nudny i przewidywalny.
Ale ta piosenka z tego serialu bomba.
Tak. Bardzo popularny serial. U mnie chyba 90% znajomych to oglądało. Ja się nie zaprzyjaźniłem z tym serialem.Ja obecnie jadę z "Domem z papieru" polecam każdemu.