Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Czy ktoś z Was orientuje się gdzie mógłbym znaleźć 8 sezon serialu W garniturach? Z językiem polskim.

wucash

Active member
Bez reklam
obecnie żaden streaming w pl nie ma 8-go a tym bardziej 9-go sezonu... tylko źródła nieoficjalne ;) ale większość tylko z napisami

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Czy ktoś z Was orientuje się gdzie mógłbym znaleźć 8 sezon serialu W garniturach? Z językiem polskim.

No patrz byla Angielska Ksiezniczke chcesz ogladac? xD

A tak na serio ten serial wogole trzyma poziom? Skanczylem ogladac w momencie kiedy ten smieszny gagatek Litt czy jak mu tam, zostal wspolnikiem.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
No patrz byla Angielska Ksiezniczke chcesz ogladac? xD

A tak na serio ten serial wogole trzyma poziom? Skanczylem ogladac w momencie kiedy ten smieszny gagatek Litt czy jak mu tam, zostal wspolnikiem.
Jest ok. Oczywiście rzecz gustu. Miałem długą przerwę. Teraz skończyłem 7sezon na Netflix. 9sezon mam polskim a 8 nie mogę dorwać.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja zmeczylem Narcos nowy sezon a teraz zabralem sie za El Chapo. Trzeba sie poduczyc rolnictwa, moze zamiast zboza co innego zasieje w tym sezonie xD

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja obecnie jadę z "Domem z papieru" polecam każdemu.

Ogladalem ale nie wciagnelo mnie az tak mocno...

Dotrwalem do momentu az doktorek niszczyl dowody na zlomowisku samochodow.... potem serial robil sie strasznie monotonny, nudny i przewidywalny.

Ale ta piosenka z tego serialu bomba.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
W tym tygodniu premiera następnego sezonu "Better Call Saul".
Dla mnie jeden z lepszych seriali w ostatnich latach.

wucash

Active member
Bez reklam
Też jestem zaskoczony popularnością "Domu z papieru" - wytrzymałem pierwszy sezon, pod koniec już się męczyłem. Jedyne co mi zapadało w pamięć to piosenka ;-)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Trafiłem mega perełkę na Netflix. Miniserial "Niewiarygodne". Jak ktoś lubi klimaty detektywistyczne, kryminalne to te dzieło jest dla niego.

Do góry