Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Dubek

Member
Bez reklam
Byłem wczoraj w kinie na Jak zostałem gangsterem i stwierdzam, że to jest bardzo dobry film. Bardzo dobrze zrealizowany, świetnie zagrany, ze świetnym soundtrackiem i bardzo dobrym dźwiękiem a jak wiemy w Polskich filmach nie jest to tak oczywiste. Fajnie opowiedziana historia. Przy pseudofilmach gangsterskich Vegi to jest klasa światowa :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pewnie Caparzo już się nie może doczekać :wink:
mm00271004-2.jpg

wucash

Active member
Bez reklam
3 sezon Watahy zaliczony, chyba najsłabszy ze wszystkich ale trzyma poziom. The Morning Show - tu jestem w połowie ale już jest bardzo dobrze. Nie wiem czemu tak późno u nas premiera 1917... kumpel w Lądku był w sobotę i bardzo chwali ;) trzeba się wybrać.

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Dokładnie, scenariusz mocno naciągany, poza tym zdjęcia i muzyka rewelacyjne, aktorsko też bardzo dobrze.

@Armani, łapiesz?
Podobno już jest u Piramidy :D
Mało kopii do kin wypuścili, ja musiałbym z prowincji się ruszać, a nie bardzo mam czas
[youtube]wNiUOZT9qyA[/youtube]

Caparzo

New member
Bez reklam
Już wcześniej nie oglądasz ? :wink:

Tylko płyty UHD lub blu. Nic innego mnie nie interesuje. Bie napalam sie jak kilku z was że już trzeba oglądać bo jest. Ja mam czas

3 sezon Watahy zaliczony, chyba najsłabszy ze wszystkich ale trzyma poziom..

Caly ten serial to pomyłka, absurdy tak potężne, dziury w fabule, w postępowaniach ludzi, zdrajcow, kapusiów..
Taki brutalny ojciec Mateusz, taki miał być szał, cos tam trzyma w napięciu ale bzdura goni bzdurę, facet ukrywa się w lesie 4 lata, a po tym czasie wraca do służby jakby nigdy nic... Padłem. Nie ma możliwości powrotu po roku a tu aż 4.. Albo polski prokurator rząda w obcym kraju pozwolenia na broń ochroniarzy :lol:

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tylko płyty UHD lub blu. Nic innego mnie nie interesuje. Bie napalam sie jak kilku z was że już trzeba oglądać bo jest. Ja mam czas
:lol:

Nie wiem jak inni, ja pisałem nie raz, to nie ma nic wspólnego z napalaniem się na film, tylko z podejściem do tej sprawy. Jestem przekonany, że jakby na wejście film na BR czy w 4k kosztował dużo mniej niż to jest w rzeczywistości to też byś nie czekał np 3 miesiące. Każdy robi po swojemu, ważne aby film spełnił oczekiwania zarówno pod względem fabuły jak i pod względem technicznym. Jeśli chodzi o ten pierwszy aspekt to z tym w moim mniemaniu jest poważny problem, dobrze, że pod względem technicznym jest znacząco lepiej.

Do góry