Nie wiem jak inni, ja pisałem nie raz, to nie ma nic wspólnego z napalaniem się na film, tylko z podejściem do tej sprawy. Jestem przekonany, że jakby na wejście film na BR czy w 4k kosztował dużo mniej niż to jest w rzeczywistości to też byś nie czekał np 3 miesiące. Każdy robi po swojemu, ważne aby film spełnił oczekiwania zarówno pod względem fabuły jak i pod względem technicznym. Jeśli chodzi o ten pierwszy aspekt to z tym w moim mniemaniu jest poważny problem, dobrze, że pod względem technicznym jest znacząco lepiej.
a ja miałem na myśli to, że, tu jeszcze film nie wyjdzie na płytach a już muszą oglądać bo się pokazał na torentach, a to że poczekam do wiosny to dlatego że wtedy wyjdzie na płycie. Jak trzeba będzie to kupie UHD obejrze i sprzedam, bo to dobra taktyka jest, zacząłem ją stosować jakiś czas temu, ale gdy mam kupić film dla siebie bo wiem że to moja bajka, to czekam aż stanieje bo nie mam parcia na film za 150 zł.
Oczywiście że kupił bym film w dniu premiery gdyby był tego wart i w cenie normalnej, a nie jak srzedają janusze biznesu na alledrogo.