Dzisiaj wpadła płyta UHD od cioci z Hameryki.
]
No patrz, nawet nie wiedzialem ze jestesmy spokrewnieni. Ciocia obiecala ze jutro tez mi dosle. xD
]
Pewnie jakaś dalsza rodzina, ale ciocia dba o wszystkichNo patrz, nawet nie wiedzialem ze jestesmy spokrewnieni. Ciocia obiecala ze jutro tez mi dosle. xD
A wujek ma wysyłać ArniegoPewnie jakaś dalsza rodzina, ale ciocia dba o wszystkich![]()
Stare ; ) - audio dobre.
Lecę w ramach "zapchaj dziury" z "jak poznałem waszą matkę".
Fajne, krótkie, treściwe. Ot, w ramach przerwy pomiędzy seansami ; )
Tam kiedyś następuje jakiś postęp w życiorysie bohaterów, czy to takiej pitu, pitu i wieczne poszukiwania? Widzę, że tam z 9 sezonów...
Jak ktoś jest fanem Rambo to się nie zawiedzie. Sylwek w formieTeraz trzeba odświeżyć serię Rocky.
![]()
Stare ; ) - audio dobre.
Lecę w ramach "zapchaj dziury" z "jak poznałem waszą matkę".
Fajne, krótkie, treściwe. Ot, w ramach przerwy pomiędzy seansami ; )
Tam kiedyś następuje jakiś postęp w życiorysie bohaterów, czy to takiej pitu, pitu i wieczne poszukiwania? Widzę, że tam z 9 sezonów...
Sylwek w formie, zobaczymy w jakiej formie jest ta Pani po prawej..![]()
A to fajnie też może niedługo obejrzę. Na razie nie mam na czym. Kupowałeś płytkę?Tylko sylwek biega w tym filmie. Babki robia za tlo.
Kurna wlaczylem tego Rambo ogladam i ciul koniec filmu. Masakra ten film trwa chyba z 15 minut. Tak szybko to chyba jeszcze zaden film mi nie zlecial.
Niestety nie moglem ogladac na full audio 75dB z subami wlaczonymi bo dzieciaki spia.![]()
Film extra. Jak dla mnie na dzien dzisiejszy film roku![]()
![]()
Takze ze wzgledu na sentyment do sylwka (mozna powiedziec ze wychowalem sie na nim, to moj "ojciec chrzestny"), z czystym sumieniem daje 10 / 10.
Pieknie zakonczona historia.
SYLWEK 100 LAT![]()
A to fajnie też może niedługo obejrzę. Na razie nie mam na czym. Kupowałeś płytkę?
Sylwek, Sylwkiem, a na HBO można obejrzeć
Do Sylwka mamy sentyment, bo wielu z nas pierwsze filmy na VHS to właśnie z nim się oglądało.Tylko sylwek biega w tym filmie. Babki robia za tlo.
Kurna wlaczylem tego Rambo ogladam i ciul koniec filmu. Masakra ten film trwa chyba z 15 minut. Tak szybko to chyba jeszcze zaden film mi nie zlecial.
Niestety nie moglem ogladac na full audio 75dB z subami wlaczonymi bo dzieciaki spia.![]()
Film extra. Jak dla mnie na dzien dzisiejszy film roku![]()
![]()
Takze ze wzgledu na sentyment do sylwka (mozna powiedziec ze wychowalem sie na nim, to moj "ojciec chrzestny"), z czystym sumieniem daje 10 / 10.
Pieknie zakonczona historia.
SYLWEK 100 LAT![]()
A wujek ma wysyłać Arniego
![]()