Dzisiaj wpadła płyta UHD od cioci z Hameryki.
]
No patrz, nawet nie wiedzialem ze jestesmy spokrewnieni. Ciocia obiecala ze jutro tez mi dosle. xD
]
Pewnie jakaś dalsza rodzina, ale ciocia dba o wszystkichNo patrz, nawet nie wiedzialem ze jestesmy spokrewnieni. Ciocia obiecala ze jutro tez mi dosle. xD
A wujek ma wysyłać ArniegoPewnie jakaś dalsza rodzina, ale ciocia dba o wszystkich
Stare ; ) - audio dobre.
Lecę w ramach "zapchaj dziury" z "jak poznałem waszą matkę".
Fajne, krótkie, treściwe. Ot, w ramach przerwy pomiędzy seansami ; )
Tam kiedyś następuje jakiś postęp w życiorysie bohaterów, czy to takiej pitu, pitu i wieczne poszukiwania? Widzę, że tam z 9 sezonów...
Jak ktoś jest fanem Rambo to się nie zawiedzie. Sylwek w formie Teraz trzeba odświeżyć serię Rocky.
Stare ; ) - audio dobre.
Lecę w ramach "zapchaj dziury" z "jak poznałem waszą matkę".
Fajne, krótkie, treściwe. Ot, w ramach przerwy pomiędzy seansami ; )
Tam kiedyś następuje jakiś postęp w życiorysie bohaterów, czy to takiej pitu, pitu i wieczne poszukiwania? Widzę, że tam z 9 sezonów...
Sylwek w formie, zobaczymy w jakiej formie jest ta Pani po prawej..
A to fajnie też może niedługo obejrzę. Na razie nie mam na czym. Kupowałeś płytkę?Tylko sylwek biega w tym filmie. Babki robia za tlo.
Kurna wlaczylem tego Rambo ogladam i ciul koniec filmu. Masakra ten film trwa chyba z 15 minut. Tak szybko to chyba jeszcze zaden film mi nie zlecial.
Niestety nie moglem ogladac na full audio 75dB z subami wlaczonymi bo dzieciaki spia.
Film extra. Jak dla mnie na dzien dzisiejszy film roku Takze ze wzgledu na sentyment do sylwka (mozna powiedziec ze wychowalem sie na nim, to moj "ojciec chrzestny"), z czystym sumieniem daje 10 / 10.
Pieknie zakonczona historia.
SYLWEK 100 LAT
A to fajnie też może niedługo obejrzę. Na razie nie mam na czym. Kupowałeś płytkę?
Sylwek, Sylwkiem, a na HBO można obejrzeć
Do Sylwka mamy sentyment, bo wielu z nas pierwsze filmy na VHS to właśnie z nim się oglądało.Tylko sylwek biega w tym filmie. Babki robia za tlo.
Kurna wlaczylem tego Rambo ogladam i ciul koniec filmu. Masakra ten film trwa chyba z 15 minut. Tak szybko to chyba jeszcze zaden film mi nie zlecial.
Niestety nie moglem ogladac na full audio 75dB z subami wlaczonymi bo dzieciaki spia.
Film extra. Jak dla mnie na dzien dzisiejszy film roku Takze ze wzgledu na sentyment do sylwka (mozna powiedziec ze wychowalem sie na nim, to moj "ojciec chrzestny"), z czystym sumieniem daje 10 / 10.
Pieknie zakonczona historia.
SYLWEK 100 LAT
A wujek ma wysyłać Arniego