Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Stare ; ) - audio dobre.
Lecę w ramach "zapchaj dziury" z "jak poznałem waszą matkę".
Fajne, krótkie, treściwe. Ot, w ramach przerwy pomiędzy seansami ; )
Tam kiedyś następuje jakiś postęp w życiorysie bohaterów, czy to takiej pitu, pitu i wieczne poszukiwania? Widzę, że tam z 9 sezonów...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pewnie jakaś dalsza rodzina, ale ciocia dba o wszystkich :D
A wujek ma wysyłać Arniego ;)
DSC-0903.jpg

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Stare ; ) - audio dobre.
Tam kiedyś następuje jakiś postęp w życiorysie bohaterów, czy to takiej pitu, pitu i wieczne poszukiwania? Widzę, że tam z 9 sezonów...

Na poczatku w miare bylo ok, dotrwalem do momentu jak robili 4 impreze z nadzieja ze "mama" przyjdzie, potem akcja w barze ze maja zostac tylko przyjaciulmi i dalem sobie luz. Nudnawo zaczelo sie robic i monotonnie.

Jak dalej bedzie lepiej to daj znac moze dam druga szanse.

Ja robilen podejscie pod "Lesni zabojcy" ale nudno.

Teraz wrocilem do El Chapo, zobaczymy. Narazie bylo ok.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Stare ; ) - audio dobre.

Jasne, że postępuje, powoli do przodu, ale tego jak to nazwałeś pitu, pitu jest dużo, bo mogą cofać się do dowolnego miejsca w czasie przez to, że opowiada tę historię. Mi taka forma odpowiada. Sam humor tam przedstawiony też idealnie się u mnie wpasował. Kwestia gustu jak zawsze, dla mnie jest to 10/10 :)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Sylwek w formie, zobaczymy w jakiej formie jest ta Pani po prawej.. :)

Tylko sylwek biega w tym filmie. Babki robia za tlo.

Kurna wlaczylem tego Rambo ogladam i ciul koniec filmu. Masakra ten film trwa chyba z 15 minut. Tak szybko to chyba jeszcze zaden film mi nie zlecial.

Niestety nie moglem ogladac na full audio 75dB z subami wlaczonymi bo dzieciaki spia. :( :(

Film extra. Jak dla mnie na dzien dzisiejszy film roku :) :) :) Takze ze wzgledu na sentyment do sylwka (mozna powiedziec ze wychowalem sie na nim, to moj "ojciec chrzestny"), z czystym sumieniem daje 10 / 10.

Pieknie zakonczona historia.

SYLWEK 100 LAT :)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam

Kurna wlaczylem tego Rambo ogladam i ciul koniec filmu. Masakra ten film trwa chyba z 15 minut. Tak szybko to chyba jeszcze zaden film mi nie zlecial.

Niestety nie moglem ogladac na full audio 75dB z subami wlaczonymi bo dzieciaki spia. :( :(

Film extra. Jak dla mnie na dzien dzisiejszy film roku :) :) :) Takze ze wzgledu na sentyment do sylwka (mozna powiedziec ze wychowalem sie na nim, to moj "ojciec chrzestny"), z czystym sumieniem daje 10 / 10.

A to fajnie też może niedługo obejrzę. Na razie nie mam na czym. Kupowałeś płytkę?

Henry

Active member
Bez reklam
Sylwek, Sylwkiem, a na HBO można obejrzeć:
[youtube]3o5MDVH0zPw&t=9s[/youtube]
Trzeba przyznać, że rewelacyjnie udała Jacksonowi rekonstrukcja.
Po tego typu pozycjach Rambo wydaje się bajeczką dla przedszkolaków.

lolek126

Well-known member
Bez reklam

Do Sylwka mamy sentyment, bo wielu z nas pierwsze filmy na VHS to właśnie z nim się oglądało.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Wiem, że nie na temat ale niektórym może się przydać. Momo707 to subfan lub Sf_svs (świr z innego forum). Zauważyłem ,że niektórzy już mieli z nim do czynienia tym forum. Tyle na ten temat. Sorry.

Do góry