Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Lolo, to produkcja Amazona (Amazon Prime)

Ok, mam thx.

Ja sie ostatnio jednak troche wkrecilem w "Jak poznalem w wasza matke" :) Po 3 odcinku mialem kryzys czy ogladac czy nie ale 4 odcinek byl mega i jakos poszlo.

No i w piatek premiera Sex Education. Tez moze byc ciekawie.

Przedwczoraj obejzalem jeszcze raz Rambo ale tym razem w pelnym zalaczonym audio. Bajera film, wicki moga ssac. xD
No i graficznie bardzo mi sie podoba, obraz, twarz sylwka. Momentami tak wykadrowana ze masakra.

donsalieri

Active member
Bez reklam
GeminiMan Smith to średnaik taki, momentami miałem wrażenie jakbym gre komputerową oglądał (w czasie walki czy jak stoją obok) ale na raz do obejrzenia, dzwiek tez na poziomie

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zgadza się, początek "wow", jak demo, świetnie to wygląda, ale z czasem męczące i chyba nie dla mnie. Mowa oczywiście o jakości, a sam film, no cóż, ja tam Willa lubię i dałem duży kredy zaufania, ale film nic specjalnego.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
A ta końcówka, nikt nie zauważył jak wygląda młody?
Masakra jakaś, generalnie tylko ten koniec.
Reszta odmładzania ok, ale sam Will jak najbardziej, nie da się nie lubić, zobaczymy jak Bad Boys wypadnie.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Psy3, BadBoys3, Jak zostałem gangsterem... będzie co oglądać.
W przypadku tego ostatniego, ciekawostka, bo też widzę nikt nie pisał, albo nie zauważyłem, Kawulski reżyserem i o dziwo, bardzo pochlebne oceny. Widziałem kilka wywiadów, w których wyrażnie mówi, że dał szansę nowym twarzom, bo zwyczajnie ma dość już tych ogranych i za to go już polubiłem.
Nie mam nic do starej gwardii, jak świetny Linda, Frycz, Gajos itd. ale jak widzę kogoś z ferajny pt. Dygant, Warnke, Adamczyka, Karolaka lub Kożuchowską, to już wiadomo co z tego będzie. Albo VegaProdukszyn, albo następna pseudokomedia.

Do góry