Co do Goslinga faktycznie jedynie na BR nie mam się o co do niego czepić.
Gość ma chyba problem z dialogami bo zawsze ubogie role w słowa
Gość ma chyba problem z dialogami bo zawsze ubogie role w słowa
Też oglądałem na dniach Kler i zdanie mam podobne. Dla mnie słabe 7/10.Witam ludzie.
Obejrzałem kilka pozycji i chciałbym się podzielić swoimi refleksjami.
Kler nie rozumiem fenomenu tego filmu.
Niby wszystko ok cała historia mocno skondensowana wydarzeniami w sobie ale mocno przesadzona.
Moja ocena tego filmu to takie 6,5 i uważam również że ten film powinien każdy obejrzeć w ramach edukacji nie tylko na temat księży ale ludzkiej natury.
Świetny Braciak i Jakubik jak zawsze.
Polar na Netflix wbrew pozorom przypadł mi do gustu ten film. Taka mieszanka Johna Wicka i Sin City.
Netflix i Connor McGregor polecam historia jak to największy czub może dojść na szczyt
First Man nawet nie wiedziałem ile osób zginęło przed wyprawą na księżyc. Na nawet nigdy nie zastanawiałem się nad losem i rozterkami bliskich tych wszystkich astronautów. Tu świetnie pokazane tylko ten Gosling mi nie pasuje jako aktor. Nie trawie go po prostu, taki ponurak
Czekam na Climax od dawna, liczę tu na dobre kino.
Klimat jak najbardziej mój.
Piramida mówił, że Remux już jest dostępny...Czekam na Climax od dawna, liczę tu na dobre kino.
Klimat jak najbardziej mój.
Piramida mówił, że Remux już jest dostępny...
Fakt nawet przy 4 k słaby obraz i ziarna b dużoTej kopii nawet 4k nie pomoże... Jakość niczym Pierwszy człowiek.
święta racjaFakt nawet przy 4 k słaby obraz i ziarna b dużo
Ja juz tam mam bana.A Ty razem z nami
Czyli coś dla mniedziwny, niesmaczny i przerażający
Ja kupię na BR Mam jakiś sentyment do tego "wojownika" Ty nic nie tracisz nie licząc czasu, który też ma swoją wartość, ale czego się nie robi dla hobby Podobno spoko efekty specjalne im wyszły w tym filmie.. podobno , bo tak pisali w necie, więc może coś w tym jest... oby...
Ja na Climax byłem w kinie. Film zdecydowanie nie dla każdego. Ba! Wręcz jest to film dla niszy. Mało komu przypasuje, jest momentami trudny, dziwny, niesmaczny i przerażający. Sporo osób opuściło salę kinową w ciągu pierwszych 30 minut filmu (a początek był tam akurat najbardziej lajtowy)...
Mnie osobiście się średnio podobał, ale kwestia gustu. Niewątpliwie jest to film po obejrzeniu którego nie da się pozostać obojętnym