Bohemian Rhapsody UHD zaliczone. W porównaniu do First Man, który ostatnio zaliczyłem to niebo a ziemia. Jakość obrazu bardzo dobra, dźwięku nie oceniam, zrobię to po ponownym seansie na docelowym zestawie.
Nie jestem mega fanem Queen, ale ten film będzie pierwszym, który kupie na BD 4k. Urzekła mnie scena z We will rock you, świetne przejście z sali na scenę i ten bas!!! Scena w klinice i to Eeoo, oraz mój ulubiony kawałek Who wants to live forever.
Nie znam biografii Freddyego, nigdy się nim nie interesowałem, ale Remi Malek zagrał moim zdaniem rewelacyjnie, widać że wczuł się chłopak w rolę.
Co do ziarna - ok.Przecież film to odwzorowanie świata i tego co nas otacza, a to nigdy nie było ziarniste tudzież czaro-białe.
Dokładnie film jest wzruszający. Przy We will rock you ciarki na ciele
Da się nakręcić film z wcześniejszych lat bez użycia ziarna, First Man został mega spieprzony, ujęcia Imaxowe księżyca na końcu trochę rekompensują seans.
Co do ziarna - ok.
Ale film jest także "artystyczną wizją" danego twórcy.
Wyobrażasz sobie np.Sin City w wersji full kolor?
Lolek,jak myślisz,warto się za to zabierać ?
https://www.blu-ray.com/movies/Robin-Hood-4K-Blu-ray/229309/#Review
Witam ludzie.
Obejrzałem kilka pozycji i chciałbym się podzielić swoimi refleksjami.
Kler nie rozumiem fenomenu tego filmu.
Niby wszystko ok cała historia mocno skondensowana wydarzeniami w sobie ale mocno przesadzona.
Moja ocena tego filmu to takie 6,5 i uważam również że ten film powinien każdy obejrzeć w ramach edukacji nie tylko na temat księży ale ludzkiej natury.
Świetny Braciak i Jakubik jak zawsze.
Polar na Netflix wbrew pozorom przypadł mi do gustu ten film. Taka mieszanka Johna Wicka i Sin City.
Netflix i Connor McGregor polecam historia jak to największy czub może dojść na szczyt
First Man nawet nie wiedziałem ile osób zginęło przed wyprawą na księżyc. Na nawet nigdy nie zastanawiałem się nad losem i rozterkami bliskich tych wszystkich astronautów. Tu świetnie pokazane tylko ten Gosling mi nie pasuje jako aktor. Nie trawie go po prostu, taki ponurak
bo normalny człowiek to wszystko wie, a reszta i tak nie za bardzo wieży, że takie rzeczy czasem się dzieją wśród kleru