Końcówka fajna, nie? Ckliwa, banalna, ale jakże piękne uwieńczenie![]()
Player One- fajna gra video
Ale tak serio, to nie jest źle, film może się podobać, mimo nagromadzenia tak dużej ilości scen generowanych komputerowo. Mam zastrzeżenia do samej końcówki, trochę zbyt banalna, miałem wrażenie, że chcieli już po prostu skończyć film.
Sama historia momentami przywodziła na myśl Avatara.
Wizualnie jest nieźle, a Audio wymiata, suby będą miały naprawdę masę roboty.k:
Końcówka super, najlepsze wyjście z magazynu
W całym serialu w zasadzie tylko akcja z motorem wg mnie była nędzna.
Duża część filmu dzieje się w VR więc efektów jest sporo, 3D też dobre, jednym słowem nie spiesz się z wymianą TV i czekaj, aż 3D wróci do łask.![]()
Nie słuchaj Go Armanig,widziałem kawałek i jest tam ostra jazda i zaparowane wszystkie szyby w domu![]()
Za to wyjście "Tokio" na zewnątrz i przeszukanie w idealnym ujęciu, bezcenne![]()
O ile kojarzysz, tą jedną krótką scenę ; )
...oglądam prawie wszystkie filmy Ichaboda i prawie wszystkie Pietrasa. Dla mnie wniosek jeden z tych dziesiatek godzin. Malolat zjada Kinomaniaka na sniadanie. A ten filmik ktory podales to po prostu wisienka na torcie. Taka kropka nad "i"![]()
...dodam, że po pierwszym filmiku stwierdziłem, ze to malolat bufon i narcyz. Olalem go na dlugo. Az kiedys przypadkiem trafilem na inny film i nawet mi podszedl. Potem sie przyzwyczailem i dostrzeglem ciekawa tresc pod nieciekawym wizerunkiem/pierwszym wrażeniem.