Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mówię Ci,że to on,tylko się maskuje :-D

Trzepią te Gwiezdne Wojny.Jeszcze ostatnich nie widziałem,a już za miesiąc następne :wink:
[youtube]jPEYpryMp2s[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolejny film do kina jak i na BR :) Oczywiście również na założenie odrębnego tematu.

Ostatnia edycja:

venomas200

New member
Bez reklam
A co powiecie o filmie Amok? Ja sobie obejrzałem nie licząc, że będzie wielkie halo, ale uczciwie powiem, że wg mnie naprawdę warto obejrzeć. Jest fajny klimat zachowany, do tego muzyka też jest odpowiednio dobrana, a szczególnie w niektórych scenach. Do tego dobrze zagrana rola policjanta przez Ł. Simlata. Reasumując zdziwiłem się w pozytywnym znaczeniu tego słowa co do tego filmu.
Ja chyba w podobnym tonie pisałem o tym filmie

venomas200

New member
Bez reklam
W współczesnym świecie, dwóch śliniących facetów nie nazwałbym aberracją, a raczej sklasyfikował jako (już) normę, szczególnie, że taki widok nie jest czymś nadzwyczajnym, a ja daleki od oceniania, natomiast akurat te konkretne sceny zwyczajnie mnie zniesmaczają wizualnie.
Optyka moja na tym cierpi.

Tak właśnie myślałem, że widziałeś ten film (kawałek, jasne ; ) ). To mówisz też, że dobry, czy nie teges z wiadomych przyczyn? ;)
Ale dwie miziajace się dupy są już zawsze ok hehe

Piramida

Well-known member
Bez reklam
5286_2.1.jpg

robertuss

Active member
Bez reklam
ciekawe czy to będzie dobre.Na mozilli widzę co wkleiłem na forum na explorerze nie.Myslę ze i wy widzicie

[YouTube]BuwwEZ-tPxY[/YouTube]

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ale dwie miziajace się dupy są już zawsze ok hehe
Hmmm?
Chyba bazujesz na wyobrażeniach.

Jeden (słownie :jeden) raz w życiu widziałem ładna lesbijkę (Bi- nie wliczam), a widziałem ich sporo, bo mieszkam w gejowkim zagłębiu, a w poprzednim miejscu pracy miałem 2 zdeklarowane oficjalnie pary lesbijek (jedna po ślubie, tj w rejestrowanym związku partnerskim). Problem w tym, że ładna wogole nie zwracała uwagi na nas (facetów), tylko na jakąś starą paskudna babe, z którą siedziała w knajpie.
A teraz wierz lub nie, ale najładniejsze dziewczyny w Tajlandii, to te zrobione z facetów. Full cosmetic reengineering. Buzię śliczne, nie pyzate okragle, jak u większości Azjatek, perfekcyjne noski, pełne usta, długie nogi (możesz lubić petite-ki po 1, 5m, ale jak celujesz w 170+ (DD) , to praktycznie nie ma w czym wybierać) . Widziałem sztuki chodzące po ulicy, jak modelki na wybiegu. Uwierz mi, że nie jestem jakiś skrzywiony, poza tym azjatki nie sa w pierwszej 3 moich typów kobiecej urody, ale niektóre naprawdę robią wrażenie, az kim na ten temat nie rozmawiam, a gawedzilem na ten temat z Amerykaninem, Brytem i Australijczykiem, każdy zarzekal się że to nie "jego herbatka", ale przyznawał szczerze, że 90% "head tunerów" to Ladyboye. Nawet poznana niedawno lokalna piękność (top 9) przyznała się że zazdrości urody niektórym LB.
Takie czasy...

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dlatego piszemy o filmach, te w realu, to faktycznie potworki.
Sam znam taką jedną, typowy babochłop, do tego wredna i nie przyjazna, ale jak sobie upatrzyła jedną, czy dwie sikorki (ładne), to od razu podbijała u mnie w pracy. Masakra jakaś co ta baba wyprawiała (podobna do tej po lewej w okularach).
Gejsona też miałem u mnie w pracy, ale to był bardzo fajny, sympatyczny i życzliwy chłopaczek.
Fajne było to, że miał dystans do siebie i nawet sam żartował ze swojej orientacji.

Ostatnia edycja:

Dingo

Member
Player One- fajna gra video ;)
Ale tak serio, to nie jest źle, film może się podobać, mimo nagromadzenia tak dużej ilości scen generowanych komputerowo. Mam zastrzeżenia do samej końcówki, trochę zbyt banalna, miałem wrażenie, że chcieli już po prostu skończyć film.
Sama historia momentami przywodziła na myśl Avatara.
Wizualnie jest nieźle, a Audio wymiata, suby będą miały naprawdę masę roboty.:eek:k:

Ready Player One - zaliczony. Zgadzam sie z Henrym ze film moze sie podobac. Duzo dobrych efektow specjalnych i swietna grafika komputerowa. Jesli chodzi o audio to nie zgodze sie z przedmowca - moim zdaniem tworcy nie wykorzystali potencjalu filmu - tak dynamiczne sceny az prosily sie o duuuzo wiecej efektow pod Atmosa. A tutaj sporo basu owszem, ale dzwiek przestrzenny slabo. Ogladalem film w IMAXie z nowym Dolby Atmos - zajawka Dolby przed filmem SUPER, ale w filmie efektow sufitowych malo.

Mam jeszcze jeden problem z tym filmem - kto jest docelowym odbiorca? Fabula wskazuje, wydawac by sie moglo, ze film adresowany jest do dzisiejszych nastolatkow zafascynowanych grami komputerowymi i VR. Tyle tylko ze (moim zdaniem) nie zauwaza, nie zrozumieja i nie docenia oni mnostwa odniesien do swiata gier i filmow z lat 80/90. Dla mnie podczas projekcji filmu frajda bylo wypatrywanie wlasnie takich drobnych smaczkow przypominajacych czasy mojego dziecinstwa. Gry przy ktorych spedzalo sie dnie z kolegami i filmy ktore ogladalismy na VHS dziesiatki razy. Wlasnie dla tych detali (i tylko dla nich) napewno obejze ten film jeszcze co najmniej raz na BD.

Henry

Active member
Bez reklam
Ja niestety oglądałem w zwykłym kinie w 3D, nie mam odniesienia do Atmosa, dlatego dla mnie audio było OK.
Dźwięk podczas wyścigu- przyznaj, że sub będzie miał tam co robić ;)

Do góry