Ja chyba w podobnym tonie pisałem o tym filmieA co powiecie o filmie Amok? Ja sobie obejrzałem nie licząc, że będzie wielkie halo, ale uczciwie powiem, że wg mnie naprawdę warto obejrzeć. Jest fajny klimat zachowany, do tego muzyka też jest odpowiednio dobrana, a szczególnie w niektórych scenach. Do tego dobrze zagrana rola policjanta przez Ł. Simlata. Reasumując zdziwiłem się w pozytywnym znaczeniu tego słowa co do tego filmu.
Tylko nie z Kubica on więcej poza trasą niż naJa zacząłem oglądać horror Baba jaga, ale szkoda czasu, lepiej obejrzeć Rajd Korsyki w C+ sport.. jak Ci Goście zapi.... coś niesamowitego.. byłoby przeżycie usiąść z boku takiego kierowcy i taki odcinek wspólnie przejechać![]()
Ale dwie miziajace się dupy są już zawsze ok heheW współczesnym świecie, dwóch śliniących facetów nie nazwałbym aberracją, a raczej sklasyfikował jako (już) normę, szczególnie, że taki widok nie jest czymś nadzwyczajnym, a ja daleki od oceniania, natomiast akurat te konkretne sceny zwyczajnie mnie zniesmaczają wizualnie.
Optyka moja na tym cierpi.
Tak właśnie myślałem, że widziałeś ten film (kawałek, jasne ; ) ). To mówisz też, że dobry, czy nie teges z wiadomych przyczyn?![]()
Ja chyba w podobnym tonie pisałem o tym filmie
Ale dwie miziajace się dupy są już zawsze ok hehe
Ja dokładnie jestem tego samego zdaniaNa pewno atrakcyjniejszy widok od dwóch facetów, myślę, a nawet wiem, że dla wielu dziewczyn podobnie. Nawet je to zniesmacza ; )
Na pewno atrakcyjniejszy widok od dwóch facetów, myślę, a nawet wiem, że dla wielu dziewczyn podobnie. Nawet je to zniesmacza ; )
Hmmm?Ale dwie miziajace się dupy są już zawsze ok hehe
Niniejszym moj sezon filmowy 2018 uwazam za otwarty.
Polecam milosnikom kina.
[youtube]qVkAknQt790[/youtube]
Player One- fajna gra video
Ale tak serio, to nie jest źle, film może się podobać, mimo nagromadzenia tak dużej ilości scen generowanych komputerowo. Mam zastrzeżenia do samej końcówki, trochę zbyt banalna, miałem wrażenie, że chcieli już po prostu skończyć film.
Sama historia momentami przywodziła na myśl Avatara.
Wizualnie jest nieźle, a Audio wymiata, suby będą miały naprawdę masę roboty.k: