Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Dingo

Member
Ja niestety oglądałem w zwykłym kinie w 3D, nie mam odniesienia do Atmosa, dlatego dla mnie audio było OK.
Dźwięk podczas wyścigu- przyznaj, że sub będzie miał tam co robić ;)

Tutaj jak najbardziej racja - we wszystkich trzech 'probach' suby beda mogly zatrzesc pokojem - scena wyscigu, strzelanki na 'planet doom' i oblezenie najlepsze.

A jak sceny 3D? Szczegolnie w bardzo dynamicznych (moim zdaniem za szybkich) scenach jak wyscig. Dawal rade? Wedlug mojej zony film bylby jeszcze bardziej efekciarski w 3d.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wg. mnie 3D jest tu obowiązkowe, poza tym idź do kina, a nie czekaj na płytę ;)

Heniu ja muszę powoli leczyć się z 3d i im wcześniej zacznę to tym lepiej dla mnie, patrząc, że jak faktycznie pod koniec przyszłego roku bym kupił tv to niestety, ale na 99,9 % będzie już bez 3d. I jakoś trzeba będzie się z tym pogodzić. Więc 3d to tylko Marvele, DC, SW, ST i fantasy np . nadchodzący film Fantastyczne zwierzęta cz 2 :) Chociaż w tym przypadku kusi ten film :)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Trzeba poczekać do września i zaczną ceny spadać i wtedy szukać promocji typu rabat technologiczny jak to ma miejsce w saturnach.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Raf Kolego sympatyczny :) projektor nie wchodzi w grę, ale nie ma sensu żebym to samo powtarzał, bo już kilka razy pisałem. Więc jednak pozostaje mi się powoli wyleczyć z 3d :), ale jeszcze przynajmniej dobry rok mam o ile tv się nie rozwali wcześniej .

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Chciałoby się powiedzieć, a nie mówiłem :)

"Czarna Pantera to jeden z najlepiej zarabiających na siebie filmów w tym roku. Wielki hit Marvela będzie dostępny w serwisach VOD już 8 maja, po czym nastąpi jego premiera na nośnikach Blu-ray 15 maja. 15 maja odnosi się do amerykańskiej daty wydania. Jeśli Thor: Ragnarok, poprzedni film z uniwersum Marvela ma być jakimś wyznacznikiem, to możemy mówić tutaj o tygodniowej różnicy względem USA – Europa. Prawdopodobnie w Polsce zatem będzie to 22 maja. W Ameryce film ukaże się w kilku edycjach, a niektóre z nich z ekskluzywną dla danej sieci sklepów zawartością (częsty zabieg tamże), a także w formacie 4K Ultra HD Blu-ray (zazwyczaj niedostępnym na naszych rynkach w przypadku produkcji Marvela).

Nie ogłoszono jeszcze oficjalnie zawartości dodatkowej, aczkolwiek należy spodziewać się kilku wyciętych scen, paru materiałów za kulis filmu oraz kolekcji nieudanych wykonań aktorskich."
Źródło: https://******************************.com/wiemy-kiedy-blu-ray-czarna-pantera/

Do góry