Czytałem
- Piramida wiesz już tyle razy o tym pisałem, że nie chce m i się nawet dyskutować w tym temacie.. akurat Zjawę kupuję na BR, ale filmy na powiedzmy dwa razy dalej będę kupował na dvd bo jakość tego nie przekłada się żeby płacić 100-200% więcej za BR w stosunku do tego samego filmu na dvd.. choć patrząc obiektywnie takich filmów już będę kupował coraz mniej bo wcześniej są już premiery na HBO i C+ ... a w ostatnim czasie coraz więcej filmów jest na raz czy dwa razy.. więc mam lepsze pomysły na wydanie kasy niż na takie filmy..
Wczoraj zauważyłem też w serialu Gra o tron, że jakość obrazu z sezonu na sezon się poprawia - jak oglądałem pierwszy raz to jakoś tak się nie przyglądałem .. ale wczoraj leciał 1 -2 odcinek 4-go sezonu i była różnica między 3cim sezonem..
A pod koniec kwietnia jest premiera 1 odcinka najnowszego sezonu
Wczoraj zauważyłem też w serialu Gra o tron, że jakość obrazu z sezonu na sezon się poprawia - jak oglądałem pierwszy raz to jakoś tak się nie przyglądałem .. ale wczoraj leciał 1 -2 odcinek 4-go sezonu i była różnica między 3cim sezonem..
A pod koniec kwietnia jest premiera 1 odcinka najnowszego sezonu
Ostatnia edycja: