Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ale nie wiem czy pełniejsza kobieta nie wyglądałaby lepiej w tej roli

:mrgreen::grin::wink:

0RnHP.gif

Dobra,trzeba coś obejrzeć...:p

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Most szpiegów (2015) - IMDb
Duży plus za scenografię lat 50-tych,dobre zdjęcia i poniekąd niezłą muzykę.
Scenariusz ciekawy,chociaż pomimo,że film oparty na faktach,dużo momentów,w których adwokat (Tom Hanks) podejmował decyzje odnoście wymiany szpiegów,wydawało mi się trochę naiwnych...
Mark Rylance według mnie zagrał najlepiej.Tom także dał radę...
Ogólnie jak ktoś oczekuje tutaj "mocnego" szpiegowskiego kina,to raczej tego nie znajdzie.
Film typowo "Spielbergowski",momentami nawet trochę "familijny",cukierkowy,pompatyczny,"amerykański".
Jednak czasu nie uważam jako straconego...:wink:

Lowca czarownic (2015) - IMDb
Szału nie ma.Film na raz i tyle :wink:

Ostatnia edycja:

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Żadnego z tych dwóch nie oglądałem, więc nie mogę ocenić ;-) ale spodziewam się, że oba na raz. Spokojnie do obejrzenia w tv lub na vod.

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem najnowszego Hitmana i pod względem obrazu i dźwięku to spoko trzyma poziom.. natomiast sam film to chyba czegoś innego się spodziewałem i tak naprawdę trudno jest mi powiedzieć czy I cz była lepsza dla mnie czy też druga... wg mnie są to inne filmy ale jak ktoś lubi w tym stylu projekcje to w jednym jak i w drugim coś dla siebie odnajdzie ... choć szału nie ma..

Caparzo

New member
Bez reklam
Kategoria kina na tv puls ;)

Ja obejrzałem wczoraj Karbale... Chciałbym o tym szybko zapomnieć... Jak dla mnie przy Demonach Wojny które nie są wybitnym.dziełem, ale bardzo lubie tą polską produkcje, karbala to jakaś popierdółka z kapiszonami. Nawet przy serialu takim też wojennym z Małaszyńskim jest cienki jak świst bata.

Ps.
Pantomima coś teraz Murray sobie nie radzi z gościem ;)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Cóż latka lecą, botoks się sypie...to już za Mumię będzie robił :D

Podobno nawet Skarabeusze będę z jego naturalnego ciała :D

Kategoria kina na tv puls :wink:

Nowa Mumia ? Jak jest Tom to i będzie drogie kino z "rozmachem" :wink:

Ja obejrzałem wczoraj Karbale... Chciałbym o tym szybko zapomnieć... Jak dla mnie przy Demonach

Ja na dzisiaj planuję.Zobaczymy...
W ogóle mam jakąś wersję VOD 720p.Na Blu-ray póki co nie zapowiada się aby to wyszło...(widzę samo DVD w zapowiedziach).

Zastanawiam się jeszcze nad tymi poniżej,ale nie wiem czy sobie nie odpuszczę...

Żyć nie umierać (2015) - Filmweb
Temat już dosyć przewałkowany,a ocena raczej średnia...
Anatomia zła (2015) - Filmweb
Również chyba bez rewelacji.Trailer mnie nie porwał,a ocena także nie za wysoka.

Oglądał ktoś ? ;-)

Caparzo

New member
Bez reklam
no z tego co czytałem to nie chcą Karbali na blu zrobić. Wcale sie nie dziwie, bo po co słuchać kapiszonów a nie odgłosów broni ? ;)

Mumia to tv puls bo ten temat jest stary i oklepany a kolejna komedia o tym nie jest potrzebna, no przynajmniej dla mnie. Poza tym jakoś nie widze Cruisea w takim filmie ...

Caparzo

New member
Bez reklam
No to wtedy tak, obejrzę :)

henry skoro nasze zdania są podzielone, dziś pożyczę Anatomie zła i z ciekawości obejrzę :)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A dzisiaj w tv usłyszałem tylko początku nie oglądałem że tak nowe postacie się spodobały widzom w SW 7 że WD zmienia scenariusz a premiera 8 jest przesunięta na grudzień 2017 razem z Avatarem II zapewne.. chyba że jeszcze coś się zmieni.. Czyli "murzynek" i "nowa dziewczyna" jednak podpasowała wielu fanom tego filmu... :)

Henry

Active member
Bez reklam
No to wtedy tak, obejrzę :)

henry skoro nasze zdania są podzielone, dziś pożyczę Anatomie zła i z ciekawości obejrzę :)

Oj, Brachu, od razu tam podzielone...każdy polski film, na którym się nie nudzę, ma na dzień dobry +, a jak np. jeszcze jest kręcony w mieście ..... gdzie Poniedziałek....to ocenę zaczynam od 6+ :D

Do góry