Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem tego "Hakera".
No niestety,tak jak koledzy pisali.Film słabiutki,z mnóstwem niedorzeczeń...
Chris Hemesworth zupełnie nie pasował do tej tej roli...W porównaniu do innych filmów,które z nim widziałem,wypadł strasznie drętwo...
W dodatku zbytnio nie popisał się swoim hakowaniem...:)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Rozgryzłeś mnie jak Chip i Dale orzech. :mrgreen:[emoji38];)

A'propos orzesz..kow, The Rock powiedzial ze bedzie gral w F&F 8

Obejrzałem tego "Hakera".
No niestety,tak jak koledzy pisali.Film słabiutki,z mnóstwem niedorzeczeń...
Chris Hemesworth zupełnie nie pasował do tej tej roli...W porównaniu do innych filmów,które z nim widziałem,wypadł strasznie drętwo...
W dodatku zbytnio nie popisał się swoim hakowaniem...:)

Pasowal, nie pasowal, ale Chinke shaczyl
Wlasciwie to zrootowal.
Hemesworthem to ja sie osobiscie nie przejmuje, dla mnie to rysa na dorobku M.Manna.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To normalne że będzie grał.Dzięki niemu zarobią więcej kasy a on sam także dużo przytuli...

eedviking

Banned
To miłe, ale mnie już część 7 dobiła i zniesmaczyła. :mrgreen:;)
Chyba , że w reklamie tego zagra...:D;)
F&F%20Clothing%20at%20Tesco.gif

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Pytanie bylo z gatunku retorycznych. Chodzi o to ze juz nuda wali. Ja juz odpadlem po 5. A wlasciwie na trailerach 6, ktora ostatecznie ale calkiem przypadkiem (z reka na sercu) obejzalem. Nie ogladalem i nie zamierzam 7.
8, to juz nawet nie brzmi smieszne.

eedviking

Banned
Mam nadzieję, że już odpuszczą, wolałbym żeby nakręcili jakiś rajd czołgami po SF , LA i LV, totalna rozpierducha, jakieś gangi napierdzielałyby się armatami z tanków i ostateczną rozgrywkę mieliby w rozłamie San Andreas, który by ich pochłonął. Taki bym film obejrzał ( moja fantazja) i mógłby Hardy w nim zagrać i Damon, a...niech i starzy wyjadacze się tam pokażą.:mrgreen::roll::twisted::wink:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jak dla mnie mogliby kręcić kolejne części,tylko bez tych przegiętych scen z latającymi samochodami...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mogliby też zmienić obsadę, fabule, auta i całą tą techo-polo oprawę.
Jak dla mnie, seria cienka jak d... węża.
Generalizując, bo jako miłośnik motoryzacji, znalazłbym tam na siłę kilka rodzynków i te lepsze części.
Zdecydowanie wolałbym kontynuacje filmu "Drive", tyle, że tam nie ma szybko/kolorowo/tandetnie , a już udział Rocka to typowa zagrywka pod małolatów. Dwa koksy w jednym filmie, to już zdecydowanie za dużo.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak dla mnie mogliby kręcić kolejne części,tylko bez tych przegiętych scen z latającymi samochodami...

Będzie 8 - sam chyba nawet pisałeś że nowa seria będzie się składać z trzech filmów więc i 9 -tka :)

A ja z luzem do tych filmów podchodzę i jakiś sentyment mam do nich bo jakoś szybko mi leci czas jak oglądam te filmy....

eedviking

Banned
Jakoś wolę takie filmy w temacie aut. :D;)
[youtube]YyDcmXd80Js[/youtube]

[youtube]ha_0MbEHFQI[/youtube]

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Też lubię,tak jak i "Drive",którego wymienił Armanig ,jak i również stare filmy "Bullitopodobne" :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie zapominajmy o Death Proof - Tarantino. Genialna pozycja w swojej prostocie.
Jeszcze mamy Cannanball Run i całą śmietankę towarzyską w jednym miejscu, z Farrah Fawcett na czele ;)
W sumie pisaliśmy już o tym kiedyś.

Do góry