Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Przewalkowalismy ten temat milion razy, a przy okazji premiery FF7 nawet bardzo szczegółowo. Nie znudziło się Wam pisanie tego samego? :)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Ja widziałem. Opisałem przecież tutaj. Bylem w kinie, w sali Skody :) to była moja pierwsza wizyta w kinie od czasu pierwszego Hobbita :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Raccoon,pamiętam że byłeś w tym kinie.Nawet pisałeś że jakaś laska położyła kurtkę na oparciu i pewnie miała ją później mokrą..ale jakoś nie zapamiętałem że to ten film...:)
Henio,dobra fotka.Sam robiłeś ? :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam

Piramida to teraz dałeś czadu- ale naprawdę "zabawę" mieli kaskaderzy niezłą ale dużo robili faktycznie - myślałem że dużo z tych rozwałek to komputer ... a się okazuje że to na serio robione...
Nie wiem ile zarabiają kaskaderzy ale zawód naprawdę podyktowany wielkim ryzykiem..

Piramida ale powiem Ci że oglądam te zajawki i widzę chłopaczka i naprawdę jeszcze dzisiaj mi jest ciężko uwierzyć że go już nie ma...
najlepsze jest to że to żaden wybitny aktor, a jakoś tak przemawia swoją osobowością i ciepłem że ludzie strasznie go polubili..

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida to teraz dałeś czadu- ale naprawdę "zabawę" mieli kaskaderzy niezłą ale dużo robili faktycznie - myślałem że dużo z tych rozwałek to komputer ... a się okazuje że to na serio robione...

Ponad 200 fur rozwalili podczas kręcenia...;)
Co do oglądania making of/behind scenes - wszystko zależy co pokazują.Takie coś co wrzuciłem,potrafi bardziej docenić film,gdyż widać że fury były rozwalane naprawe.W dodatku wydaje mi się że ten materiał miał mniej spoilerów niż już gotowe,zmontowane sceny w zwiastunach.
"Nie lubię" (a już na pewno nie przed zaliczeniem filmu) oglądać jak kręcili efekty specjalne i które elementy to był green screen.Dodatkowo walki podczas nagrywania słabo wyglądają (ciosy są zadawane 15 cm od ciała)...itd. ;)

Piramida ale powiem Ci że oglądam te zajawki i widzę chłopaczka i naprawdę jeszcze dzisiaj mi jest ciężko uwierzyć że go już nie ma...
najlepsze jest to że to żaden wybitny aktor, a jakoś tak przemawia swoją osobowością i ciepłem że ludzie strasznie go polubili..

Też go zawsze jakoś lubiłem :)

Trochę więcej ;)
[youtube]Y1wRv8vTpxo[/youtube]

Edi,widziałeś już to ? :
https://www.youtube.com/watch?v=LHlqHczHY1E
Mam ochotę na jakieś bardziej "prawdziwe" kino :wink:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida Pan to taki familijny film - może być całkiem przyjemny - może pobije Czarownicę :) Trailer znacznie ciekawszy od tego pierwszego...

Ostatnia edycja:

eedviking

Banned
Nie ukrywam, że czekam ze zniecierpliwieniem na La French...
Dla przypomnienia zwiastun (RED BAND). :D
[youtube]q3HH-3yZOI0[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pierwsze oficjalne zdjęcia Orgrima - jednego z bohaterów ekranizacji gry wideo "World of Warcraft" ;)

orgrim-warcraft-2.jpg

Bipo

Active member
Bez reklam
W najnowszym mad max, też czytałem że 80% wszystkich scen kaskaderskich z użyciem samochodów było kręcone na żywo zamiast dołożonych komputerowo. Dlatego moim zdaniem najlepiej się ogląda takie sceny gdzie nie widać, w którym momencie jest przejście ze sceny kręconej z efektami specjalnymi na żywo a kiedy dołożono za pomocą komputera..;-)

Do góry