Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Panowie, mam pytanie o 2 serie:
- Więzień Labiryntu,
- Niezgodna/Zbuntowana.

Trailery wyglądają obiecująco, ale boję się takiego rozczarowania jak w przypadku Igrzysk Śmierci. Nie wiedziałem, że IŚ są aż tak skierowane do młodzieży i dzieci. Moja kobieta wyszła z kina (pierwszy raz w życiu), a ja wytrwałem (w końcu zapłaciłem za bilet ;P), ale było ciężko. Niby film sam w sobie nie jest zły, ale jednak gra aktorska i sposób narracji skierowane do najmłodszego widza. Kolejne części omijam szerokim łukiem. Jak jest z tymi nowymi seriami (również na podstawie książek dla młodzieży). Są tak samo hmmm "dziecinno-młodzieżowe" czy jednak dorosły widz też coś dla siebie znajdzie? Ma ktoś porównanie?

eedviking

Banned
Dawnooooooooooooo temu było wałkowane. :p
Z tego towarzystwa to Więzień Labiryntu jest do lookniecia, chociaż też młodzieżowy. ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Tak mi się właśnie wydaje. Więźnia planuję kupic. Obawiam się też że Niezgodna to taki sam poziom jak Igrzyska (i np. Zmierzch).

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dzień dobry braciszku. :D;)

Siema i dzień jeszcze bardziej dobry dla Ciebie :-D;)

- Więzień Labiryntu,
- Niezgodna/Zbuntowana.

Trailery wyglądają obiecująco, ale boję się takiego rozczarowania jak w przypadku Igrzysk Śmierci. Nie wiedziałem, że IŚ są aż tak skierowane do młodzieży i dzieci. Moja kobieta wyszła z kina (pierwszy raz w życiu), a ja wytrwałem (w końcu zapłaciłem za bilet ;P), ale było ciężko. Niby film sam w sobie nie jest zły, ale jednak gra aktorska i sposób narracji skierowane do najmłodszego widza. Kolejne części omijam szerokim łukiem. Jak jest z tymi nowymi seriami (również na podstawie książek dla młodzieży). Są tak samo hmmm "dziecinno-młodzieżowe" czy jednak dorosły widz też coś dla siebie znajdzie? Ma ktoś porównanie?

Te wszystkie filmy są bardziej dla młodzieży... :wink:

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Piramida, to wiem. Pytam o to czy dorosły też się może dobrze bawić? Jak na wielu animacjach czy np. Jack Pogromca Olbrzymow, Oz Wielki i Potężny, Alicja w krainie czarów. Igrzyska mi tego nie dały.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida, to wiem. Pytam o to czy dorosły też się może dobrze bawić? Jak na wielu animacjach czy np. Jack Pogromca Olbrzymow, Oz Wielki i Potężny, Alicja w krainie czarów. Igrzyska mi tego nie dały.

Na animacjach się totalnie przestawiam na inne myślenie.
Te filmy,które wymieniłeś w pierwszym dzisiaj poście "próbują" być jednak poważne,a wychodzi jak wychodzi....;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
- Więzień Labiryntu,
- Niezgodna/Zbuntowana.

Więzień labiryntu I cz dla mnie porównywalna do Igrzysk śmierci, Zbuntowana myślę że będzie lepszy od I cz... ale się zobaczy jak się obejrzy ...

firestorm7

Well-known member
Bez reklam
Pewnie niektórzy będą/są rozczarowani; brak mordobicia, mordowni, „strzelanek”, ogólnej rozpierduchy. Nic się nie dzieje. A mnie się podobał. Jak dla mnie, bardzo ciekawe spojrzenie na A.I., bardziej naukowe i odmienne od tego z filmu z Willem Smithem. Co nie znaczy, że był on słaby. Po prostu jest inny.

Do góry