To było do przewidzenia,również za sprawą Paula Walkera
Wybieram Hulka
Aby dziewczyny nie były pokrzywdzone,a Armaniś wybrał już Black Widow ,w takim razie może być Scarlet Witch,która fajnie się wydziera i czaruje Dodatkowo nieźle gra "mową" ciała,ale to już w wątku 18+...
Widzisz jak człowiek często grzebie to na bieżąco jest a tak to widzisz dla mnie to nowość bo nie słyszałem o tym, a dla Ciebie to już przeszłość, artykuł jest stary ale jakoś nie natknąłem się na tę wiadomość cóż bywa...
Ja ogólnie często bym chodził do kina,bo nie jest to jakaś wielka kasa (średnio 1-2 filmy na miesiąc) ,tylko przeważnie nie chce mi się ruszyć tyłka...
Ale może czasem warto a szczególnie na filmy typu Mad max... rozpierduch będzie na maxa - do tego wiek podnieśli, bo np. film Sędzia - pomimo że fajny to czy ja obejrzę go np. na dvd czy w kinie to nie ma dla mnie znaczenia...
Kolejna sprawa jesteś młodszy ode mnie - to wiesz mi raczej nie powinno się chcieć
Zobaczymy ( najlepiej iść tak około 2 tygodni od premiery w środku tygodnia ale powiem Ci że pomimo lubienia super bohaterów to Mad Max czuję, że będzie lepszy jak Avengers 2 ale się zobaczy,,,
Finalnie bardzo możliwe,tylko wydaje mi się że w tym ostatnim trailerze Mad Maxa pokazali 3/4 scen rozpierduchy z całego filmu,a nie ukrywajmy że właśnie dla efektów a/v chodzimy do kina (chociaż audio często odstaje od "domówek")...