Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

pantomima

Banned
A czego się spodziewałeś . . . Dla mnie Diabolina była całkiem ok,fajnie zrobiona . Robo - kicha na maxa !

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Widzisz jak człowiek często grzebie to na bieżąco jest a tak to widzisz dla mnie to nowość bo nie słyszałem o tym, a dla Ciebie to już przeszłość, artykuł jest stary ale jakoś nie natknąłem się na tę wiadomość :) cóż bywa...

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolek,na to idziesz ? ;-)
MMFR_Immortan_Joe_Online_Art_DOM-720x1067.jpg

mad-max_fury-road_char-poster-02_Charlize-Theron.jpg

MMFR_Max_Online_Art_DOM-720x1067.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mam w planie :) bo jazda będzie bez trzymanki :) Szkoda tylko że C. T taka chłopczyca bo lubię ją ale jako kobietę :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja ogólnie często bym chodził do kina,bo nie jest to jakaś wielka kasa (średnio 1-2 filmy na miesiąc) ,tylko przeważnie nie chce mi się ruszyć tyłka...;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ale może czasem warto a szczególnie na filmy typu Mad max... rozpierduch będzie na maxa - do tego wiek podnieśli, bo np. film Sędzia - pomimo że fajny to czy ja obejrzę go np. na dvd czy w kinie to nie ma dla mnie znaczenia...
Kolejna sprawa jesteś młodszy ode mnie - to wiesz mi raczej nie powinno się chcieć :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Zobaczymy :) ( najlepiej iść tak około 2 tygodni od premiery w środku tygodnia :) ale powiem Ci że pomimo lubienia super bohaterów to Mad Max czuję, że będzie lepszy jak Avengers 2 :) ale się zobaczy,,,

Piramida

Well-known member
Bez reklam
powiem Ci że pomimo lubienia super bohaterów to Mad Max czuję, że będzie lepszy jak Avengers 2 :) ale się zobaczy,,,

Finalnie bardzo możliwe,tylko wydaje mi się że w tym ostatnim trailerze Mad Maxa pokazali 3/4 scen rozpierduchy z całego filmu,a nie ukrywajmy że właśnie dla efektów a/v chodzimy do kina (chociaż audio często odstaje od "domówek")...;)

Do góry