Miejmy nadzieję, że trochę więcej tego będzie niż w ostatnim trailerze... bo dla tego typu efektów chodzi się między innymi do kina..
Ja ogólnie często bym chodził do kina,bo nie jest to jakaś wielka kasa (średnio 1-2 filmy na miesiąc) ,tylko przeważnie nie chce mi się ruszyć tyłka...![]()
Tak, to prawda...jakby ołów był w wielkiej czarnej otchłani.![]()
Daredevil serial staruje wlasnie na Netflixie.
to jest temat o grach czy filmach ?! :spam::spam::spam:
Wczoraj przypadkiem obejrzalem " Mike Tyson szczery do bolu". Polecam. Nawet jezeli nie jestes fanem boksu to obejrzyj. Tyson jako mowca? Wczesniej stwierdzilbym, ze to zart. Wypadl jednak swietnie. Naturalnie a poza tym historia jego zycia wyglada naprawde ciekawie i jest przedstawiona w sposob barwny i czesto bardzo komiczny.
Pewnie że o filmach
[youtube]KfZDfgDva5k[/youtube]
Wczoraj przypadkiem obejrzalem " Mike Tyson szczery do bolu". Polecam. Nawet jezeli nie jestes fanem boksu to obejrzyj. Tyson jako mowca? Wczesniej stwierdzilbym, ze to zart. Wypadl jednak swietnie. Naturalnie a poza tym historia jego zycia wyglada naprawde ciekawie i jest przedstawiona w sposob barwny i czesto bardzo komiczny.
Świetny - również polecam i naprawdę bokser mnie zadziwił bo troszkę ma z aktora![]()