Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Caparzo

New member
Bez reklam
Jak ktoś się wybiera na Oculus.. to niech za te 20 pare zł kupi coś innego ;)
prawie usnąłem na tym filmie, kilka scen ale tylko kilka porusza wyobraźnię i nic więcej ;)

A dzisiaj zarzuciłem Interstellar na bd :) muzyka w tym filmie jest genialna :D

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Mnie tez sie Gambler w sumie podobal, zwlaszcza za wybor muzyki i J. Goodmana . Pomimo niewykorzystanego potencjalu, grajacej glowna role drewnianej, chudej szczapy i braku realizmu, moge spokojnie polecic. Ale pisze to z "pozycji Fuuuck you", bo nawet jak ktos uzna swoj zainwestowany czas, za stracony, to nie moj problem. Ja sie nie nudzilem.

Co do filmu The Gunner. Nie spoilujac. Gdyby ktos sie postaral, moglby zrobic 3x lepszy/dynamiczny trailer, co nie oznacza, ze film jest lepszy, niz sie mozna spodziewac. Ja sie glownie nudzilem, Zawsze mi sie wydawalo, ze lubie S.Penna, mysle jednak, ze mimo swietnej kondycji fizycznej, powinien grac role maksymalnie 10 minutowe. Dla mnie stal sie poprostu meczacy na dluzsza mete.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
71 w ogien (2010) - IMDb zaliczony.
Historia oparta na faktach.Opowiada o 71 żołnierzach z korei południowej,którzy bronią budynku przed najazdem wojsk z korei północnej...
Jak ja lubię te azjatyckie filmy wojenne :) Na niektóre sceny lekko "przymrużyłem oczy"...,jednak finalnie wyszło całkiem ok.Dodatkowo jak na budżet,który wynosił raptem 10 mln $ (amerykańce by wydali przynajmniej 5 razy więcej... ), było baaaardzo widowiskowo (+ krwawo )...Duży plus za sporo scen z karabinami maszynowymi w akcji...
Trailer dla przypomnienia :
https://www.youtube.com/watch?v=H_m...ng-bada&gl=PL&hl=pl&persist_app=1&app=desktop

Także braciaaaaaak :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Coś z tych podgatunków bym zobaczył :

Gore
Slasher
Monster Movie
S-F/horror
"Snuff"
Wilkołaki
Wampiry
Zombie
....
Duchy mnie już trochę znudziły...;-)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zaliczyłem dziś przypadkiem "Czarownice", ależ to dno było.
Pan Kleks przy tym, to dzieło wybitne. Szkoda klawiatury.
Następnie, "Robocop" i również bez rewelacji, oglądało się jak jeden z odcinków jakiegoś niskobudżetowego serialu, ale i tak było o niebo lepiej od Spajdercieciów i innych chrabąszczy.
Na szczęście wszystko na HBO za free.

Do góry