Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Trailer fajnie wyglądał, zobaczymy jak sam film.
Nie liczę na nic wielkiego, ot pewnie lużna komedia w temacie obowiązujących trendów ;)
Ma nadzieje, że Diaz pokaże nieco więcej, jak cnotliwa Aniston pożal się...

A mi się coś wydaję ze to nie będzie nic lepszego niż np. komedia z Aniston Millerowie... choć jako kobitkę to ją osobiście lubię ...:)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
A mi się coś wydaję ze to nie będzie nic lepszego niż np. komedia z Aniston Millerowie... choć jako kobitkę to ją osobiście lubię ...:)

Miejmy nadzieje, że aż taki gniot to nie będzie.
Ja też ją lubiłem, do czasu jak zobaczyłem ją jako pokrake w Millerach, no ale zobaczymy.
Może nie będzie aż tak żle ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Niestety , ja nie dotrwałem do końca tego filmu, ot takie inne Kac Wawa.

Jak chcecie goliznę(Rosario Dawson wywala "sprzęt" na wierzch :mrgreen: ),thriller, kryminał i jeszcze coś tam, to looknijcie sobie Trans.Do tego film posypany fajną muzyką i z pewnością nie jest nudny. ;)
Widziałem jakiś czas temu "Trans" - całkiem klimatyczny thriller,do końca nie było wiadomo kto ściemnia...lubię taki klimat....
Co do Rosario Dawson - masz na myśli pewnie tą scenę...;)
https://www.youtube.com/watch?v=phZKqwIYDo4&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DphZKqwIYDo4&has_verified=1

Ostatnia edycja:

jarjar82

New member
....Panowie a tak z innej beczki...oglądacie Walking Dead ? :)

Sezon 5 sprasował wszystkie dotychczasowe. :D

Jestem też po 2 odc Watahy ....i dalej to odczucie nicości ...ani to odejść od tego na dobre, ani nie oczekiwać kolejnego epizodu z niecierpliwością. Mocno namotali w tym odcinku. Wygląda na to że nie wszyscy ze starej watahy się przekręcili.

Mocno tu pojechaliście "Maczetę" wg mnie film trzeba odpowiednio przyjąć ...na pewno nie dosłownie. Groteska ..pastisz...takie Tarantino bono :p

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Jak chcecie goliznę(Rosario Dawson wywala "sprzęt" na wierzch :mrgreen: ),thriller, kryminał i jeszcze coś tam, to looknijcie sobie Trans.Do tego film posypany fajną muzyką i z pewnością nie jest nudny. ;)
Rosario lubię, nie tylko za wygląd, pokazała to i owo też w Troji :)
Do tego Cassell i Pan Faun z Narni (McAvoy) :) (jego akurat słabo trawię, ale gra raczej w fajnych filmach (Wanted mi się podobał). Bierze same fajne laski ;)
[youtube]RW0H1yssB0k[/youtube]
[youtube]imSSbPAlB4Y[/youtube]

eedviking

Banned
Krzysztofradio , to zalukaj w dział muzyczny, dla relaksu zapodaję Ci cały album Liran'a Mooky ( to ten co śpiewa w pierwszym filmiku, który wrzucałeś)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
To ja wrzucam z mojej ulubionej komedii"Lody na patyku" :mrgreen:

Braciak,dawno tego nie widziałem,będę musiał sobie odświeżyć :D

Ostatnio był mały zastój nowych trailerów i przez tydzień nie wyszedł żaden ciekawy zwiastun.
Dzisiaj pojawiły się trzy :grin:

Nowy film,w którym gra Mark Wahlberg :

[youtube]_LS4ugPxqeU[/youtube]

Krótki teaser filmu "Naznaczony : rozdział 3" (bardzo lubię tą serię) :

[youtube]xRulfrIZIRA[/youtube]

Długi zwiastun drugiej części "Kobieta w czerni" (jedynka była nawet niezła) :

[youtube]HNSMXwN5IRs[/youtube]

Do góry