Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Masz na myśli "Adwokat" z Fassbenderem?
http://www.hdtv.com.pl/forum/1069327-post2506.html
W sumie był ok, jest kilka dobrych dialogów.
Co do Fassbendera, wczoraj na TVN HD obejrzałem ponownie "300", DD + napisy, obraz całkiem całkiem, film wiadomo, przyjemnie się oglądało, ale dopiero wczoraj zorientowałem się że tam grał wspomniany Fassbender (Steliosa), jednak przy Leonidasie (Butler) już tak nie brylował swoim talentem.

Podobno dobry jest dramat "Sędzia" z Robertem Duvall i R.Downey Jr., słyszałem dwie recenzje w radiu i bardzo pozytywnie się wypowiadali. Zobaczymy
Sedzia (2014) - IMDb

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dokaldnie o ten film właśnie chodzi, na HBO albo C+ mówili o tym filmie Sedzia i tez niby chwalili- zobaczymy - jedno jest pewne bo w innym progranie mówili najlepiej zarabiający aktor na chwilę obecną jest - uwaga :) Robert John Downey, Jr. , a pomyśleć że już był na dnie ( narkotyki, wóda ). A od pierwszej części Iron Man - nie ten sam człowiek .. I dzisiaj obejrzę najnowszych X-menów mam nadzieję że się nie zawiodę na moim avatarze :)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wczoraj obejrzałem najnowszych X-menów i tak jeśli chodzi o 3d to bardzo fajna głębia powiem nawet rewelka, obraz rownież jest na wysokim poziomie. Natoamist dżwiek już jest deko gorzej nie ma tego ...... wiecie co mam na myśli. Można odkręcic mocniej amplituner ale czegoś brakuje jeśli chodzi o dźwiek w tym filmie. Nie żeby dźwiek był do bani ale ostania część X-menów jak dobrze pamietam jest lepiej dźwiekowo zrobiony. Ja sobie film zostawiam bo lubię X-menów. I chcialem zaznaczyć że to troszkę inny X-men od tych pierwszych, które poznaliśmy dobrych kilk lat temu ...

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
....jak wam się podoba to wszedobylskie lokowanie produktów ? :-(
To już stało się chyba częścią składową każdego filmu w mniejszym lub większym stopniu i wydaje mi się to o wiele bardziej naturalne niż jak ma to miejsce w polskich produkcjach, gdzie celowo usuwane są etykiety bądź tworzone są dziwne marki produktów ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Braciak,obejrzałem ten film,który mi polecałeś :-D
Serce lwa (2013) - IMDb
Produkcja poruszająca problem rasizmu ale także opowieść o braterstwie,przyjaźni i pewnych zasadach panujących w gronie skinhedów.Ukazująca psychologiczny obraz rozdarcia głównego bohatera,pomiędzy normalnym życiem a życiem chuligana...
Całkiem niezła pozycja,mi się podobało :)

No,to teraz coś dla Ciebie braciak,mam nadzieję że obejrzysz :grin:
Zaliczyłem w końcu mini-serial (4 odcinki po 45 min).
The Take (TV Mini-Series 2009) - IMDb
Jest to opowieść o gościu,który w więzieniu poznaje szefa gangu.Po wyjściu na wolność stara się wykorzystać jego znajomości i układy...
Bardzo dobry i klimatyczny serial.Główną rolę gra Tom Hardy :grin:
Wypadł świetnie,jego gesty i mimika utwierdziwy mnie dodatkowo,że to zaaaayebisty aktor.
Trailer nie oddaje do końca klimatu,trzeba obejrzeć cały serial :
Tom Hardy The Take Tribute - YouTube

Henry

Active member
Bez reklam
Braciak,obejrzałem ten film,który mi polecałeś :-D
Serce lwa (2013) - IMDb
Produkcja poruszająca problem rasizmu ale także opowieść o braterstwie,przyjaźni i pewnych zasadach panujących w gronie skinhedów.Ukazująca psychologiczny obraz rozdarcia głównego bohatera,pomiędzy normalnym życiem a życiem chuligana...
Całkiem niezła pozycja,mi się podobało :)

No,to teraz coś dla Ciebie braciak,mam nadzieję że obejrzysz :grin:
Zaliczyłem w końcu mini-serial (4 odcinki po 45 min).
The Take (TV Mini-Series 2009) - IMDb
Jest to opowieść o gościu,który w więzieniu poznaje szefa gangu.Po wyjściu na wolność stara się wykorzystać jego znajomości i układy...
Bardzo dobry i klimatyczny serial.Główną rolę gra Tom Hardy :grin:
Wypadł świetnie,jego gesty i mimika utwierdziwy mnie dodatkowo,że to zaaaayebisty aktor.
Trailer nie oddaje do końca klimatu,trzeba obejrzeć cały serial :
Tom Hardy The Take Tribute - YouTube
To już wiem co robiłeś jak cię nie było ;)

Wczoraj wieczorem zrobiłem sobie seansik :grin:
Zbaw nas ode zlego (2014) - IMDb
Edi,masz w 100 % rację.Jest to jeden z najlepszych filmów o opętaniu i jak dla mnie najlepszy horror z tego roku.Eric Bana również dobrze wypadł.Końcówka filmu trochę przeczarowana ale i tak było :eek:k:
Szkoda że tak mało jest produkcji tego typu (horror/kryminał).Dla mnie takie połączenie to strzał w dziesiątkę.Trzeba koniecznie oglądać głośno wieczorem,w niektórych momentach można się trochę wystraszyć...8)

Edi, Piramida... przyłączam się do opini- dobry film:twisted:

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Zaliczyłem ostatnio "Wybuchowa para" z T.Cruise i C.Diaz, zestaw promocyjny na BR 20zł , ależ to kiszka była. Liczyłem tu na luźną, przyjemną komedię, ale to gniot był straszny. Jak ktoś ssie to nie będzie płakał, ale jak ktoś chce wydać na to pieniądze, to nie warto.
Chyba najgorszy film z T.Cruise jak widziałem. 6.2 na filmwebie, bez komentarza

Btw. Widział ktoś już "Zaginiona dziewczyna" z B.Affleckiem?

Do góry