Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

eedviking

Banned
Domyśliłem się, że ściema, dlatego tylko jako ciekawostka linka dałem. ;)
Mam nadzieję ,że Ip Man3, będzie co najmniej tak dobry jak 1 i 2 część. :D;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ciekawe co wyjdzie z tej "wariacji"...
Czekamy także na "The Raid 3" :)

Coś innego ciekawego ma być w najbliższym czasie ?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tak,widziałem.Tym razem nie wiem dlaczego,ale mi się nie podobało...Może miałem zły dzień,albo ten film był po prostu cienki :niewiem:
Tak na poważnie,to jeszcze nie widziałem :p:grin:;-)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Macie dziś możliwość sprawdzenia, czy podoba się Wam ten proof of concept, zanim "kupi" go Hollywood. Produkcją chcą zająć się Simon Kinberg (X-men, Star Wars) oraz Neill "Cr@ppy" B.
Za scenariusz odpowiadać ma gość, który maczał palce przy Fight Clubie, ale wygląda na to, że szykuje się kosmiczny Mobby Dick + niezły ripp-off znanych obrazów S-F.
Wiadomo, ze wszystko "jeszcze w lesie" i może ulec zmianie. To tak naprawdę tylko demówka
Zobaczcie sami:
https://vimeo.com/122368314
Tytuł roboczy: The Leviathan, resztę możecie sobie doczytać.
Zrodlo: http://deadline.com/2015/03/simon-k...-wars-the-force-awakens-x-men-fox-1201396962/

Ostatnia edycja:
D

Deleted member 121090

Guest
Udało mi się jakimś cudem dotrwać do końca ostatniego Hobbita.
Jak Peter Jackson mógł wymęczyć takiego gniota?!
Tragedia nie film. Tylko w dalszym ciągu dźwięk zasługuje na pochwałę. DTS-HD MSTR 7.1 fajne.
Reszta porażka.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Macie dziś możliwość sprawdzenia, czy podoba się Wam ten proof of concept, zanim "kupi" go Hollywood.

Świetne.Mi się bardzo podoba.Fajnie wygląda walka z tym olbrzymim latającym potworkiem :grin:
Jestem ZA :)

Arni tym razem z córką zombie ;-)
[youtube]W5MsK_TyAuA[/youtube]

Ale przejdźmy może do konkretów :grin:
[youtube]UwuZ_tfcvQA[/youtube]
[youtube]OZ-KNT5l2oQ[/youtube]

JanVid

New member
.......Jak Peter Jackson mógł wymęczyć takiego gniota?!
Tragedia nie film.........Reszta porażka.

Popieram :) .... nie jesteś osamotniony, też takie mam odczucia i z lekka dziwię się wielkim "ochom i achom", których spostrzec nie mogę w tym "dziele" .... ale cóż każdy ma prawo do swojego "punktu widzenia" :roll:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Bubufat mi się podoba :) KOlego..

Jan Vid a co tu jest do dziwienia się jednemu film się podoba a innemu nie , ja się dziwię że Tobie się nie podoba ten film i co to zmienia ... jeden woli brunetki a drugi blondynki, drugi lubi francuskie auta a czwarty niemieckie, piąty lubi góry, a szósty tylko nad morzem by spędzał urlop - kwestia gustu i nie ma co się komu dziwić. Tylko każdy ma swoje podejście do filmu, muzyki i innych rzeczy.
I żeby była jasność nie napisałem tego dlatego że ja lubię LOTR i Hobbita tylko uważam że każdy ma prawo do swojego zdania i jednemu się podoba , dla innego to średni film, a dla trzeciego słaby - tylko nie bardzo widzę potrzeby zastanawiać się nad tym dlaczego komuś dany film się podoba, czy też zastanawiać się dlaczego komuś się nie podoba.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
EddViking ale troszkę pewnie im zejdzie zanim trafi film do kin o ile się to nie rozsypie gdzieś po drodze- bo kasy trzeba mieć na taki film żeby był to odpowiedni poziom. Ale trzymam kciuki :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ciekawy jestem tego filmu :wink:
Czasami te niskobudżetowe s-f,pomimo gorszych efektów specjalnych,mają lepszą fabułę i okazują się bardziej wkręcające od tych szeroko reklamowanych filmów...

[youtube]wziAlGMEyHw[/youtube]

Do góry