Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Savron

Well-known member
Bez reklam
:)
:D:D:D:D
Powiedz mi szanowny Dżygicie, jakie motto Wy macie. შეიძლება :D;)
:D:D:D Vikingu, nie wież Googlu:D Nie stosowne tłumaczenie. To po prostu oznacza : można, możliwie, może być. :popcorn:
Ups... sorki.:D Nie od razu zrozumiałem,że to Ty pytasz:) Jakie tam motto? :) Nie ma;-)

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Pracowalem z bardzo sympatycznym Holendrem przez 5 lat. Strasznie mu sie polskie tlumaczenie podobalo ;).
Eddie tego Obywatel Roku warto zarzucic?

eedviking

Banned
Warto, świetny czarny humor w dobrej obsadzie, nie będziesz żałował. ;)

Ten obrazek zrozumiesz po obejrzeniu. :mrgreen:;)

kraft1.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dokładnie - jak jest czegoś mało na rynku a jest to dosyć powiedzmy chodliwe to taka osoba ma nadzieję że sprzeda drożej, pomimo że jest to stary tytuł..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Tak jak piszesz SACD potrafią kosztować naprawdę duże pieniądze a mam dwóch takich znajomych co takie płyty ściągają z całego świata niemalże, ba nawet mają płyty te same tylko wydania z różnych krajów :) bardzo drogie hobby..

A teraz coś co zupełnie jest postawione na głowie.... Dzisiaj przeczytałem że 50 twarzy ... zarobiło w trzy tygodnie 500 mln $ a główny odtwórca zarobił troszkę ponad 100 tyś $ ... uwaga teraz za dwie kolejne części dostanie ponad 12 mln $ to jest rola życia :) gościa.. świat jest nie do zrozumienia..

Za to Jurassic world - twórcy piszą że będzie to film najbardziej spektakularnym obrazem w historii...Jeden z aktorów przyznał że efektami jest oszołomiony ... i podobno już myślą o kontynuacji filmu..

Natomiast MI 5 obok TC zobaczymy A. Baldwina i R. Ferguson - to ta Pani z Herkulesa - mi średnio pasuje ale na film czekam....

Do góry