Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

venom200

Member
Ktoś wie dlaczego nie.mogę wejść na.forum normalnie przez Tapatalk.
Jak jest powiadomienie mogę wejść na.dany subskrybowany wątek, ale jako tako na.forum nie mogę

Wysłane z mojego C6903 za pomocą Tapatalk 2

quasimodek

Member
Bez reklam
Vega robi ostatnio ciekawe filmy. Pitbull był dobry. Dokument Prawdziwe Psy również. Służby Specjalne myślę że jest jeszcze lepszy. Nie oglądałem ale tematyka ciekawa i czekam na wydanie DVD.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja obejrzałem dzisiaj z sąsiadem Jarhead 2 - jak dla mnie lepszy jak I cz. ale jak zwykle ja tam nie oceniam fabuły filmu jak ktoś ma okazję zobaczyć film to można obejrzeć. Szczególnie Ci którzy lubią taka tematykę. Choć to nie jest film pokroju helikopter w ogniu...

Piramida najnowszego x-mena oglądałeś w dts hd ma ? Ja się dźwięk sprawuje w tym filmie? Ja tam kupuje ten film na BD. Wszystkie części mam więc dla zasady musze mieć i tą część, na pewno lepsza jest jak poprzednia:)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida najnowszego x-mena oglądałeś w dts hd ma ? Ja się dźwięk sprawuje w tym filmie? Ja tam kupuje ten film na BD. Wszystkie części mam więc dla zasady musze mieć i tą część, na pewno lepsza jest jak poprzednia:)

Niestety były jakieś komplikacje z dźwiękiem i oglądałem w ogóle bez głosu...Pierwszy raz mi się to zdarzyło,jednak i tak wiedziałem o co chodzi,ponieważ zawsze oglądam filmy z napisami...
Tak na poważnie to miałem dźwięk DTS HD MA.Nie było może WOW ale dźwięk był na dość wysokim poziomie :)
Po Twoim avatarze domyślam się że i tak kupisz.Szykuje się już ósma część...jednak dla mnie najlepsze są i tak 2 pierwsze...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Niestety były jakieś komplikacje z dźwiękiem i oglądałem w ogóle bez głosu...Pierwszy raz mi się to zdarzyło,jednak i tak wiedziałem o co chodzi,ponieważ zawsze oglądam filmy z napisami...
Tak na poważnie to miałem dźwięk DTS HD MA.Nie było może WOW ale dźwięk był na dość wysokim poziomie :)
Po Twoim avatarze domyślam się że i tak kupisz.Szykuje się już ósma część...jednak dla mnie najlepsze są i tak 2 pierwsze...

Dokładnie już nawet zamówiłem co prawda odebrać nie muszę ale myślę że wezmę nie będę czekał aż będzie tańszy... co do dźwięku to mam nadzieję, że będzie ok, bodajże Ty pisałeś o dźwięku w Kapitanie Ameryce II że był średni ( chyba że coś pomyliłem ) jak oglądałeś , ja oglądając na bluray powiem Ci że dźwięk na oryginale bardzo fajny i lepszy od I części KA.
Więc i tutaj myślę że nie zawiedzie mnie ten aspekt . A co do filmu to ja myślę że tak jak napisałeś że to troszkę inny X-men zresztą tak jak i poprzednia część ... podobnie jak ma się z transformersami - ostatnia część jak dla mnie w cale nie jest gorsza tylko jest inna , ale gorsza nie jest.. oczywiście ma mniej żartu- dowcipu jak np. w I cz, ale wszystko kwestia kto co lubi ja lubię transów więc mi pasuje coś takiego :) jak ja to mówię kino rozrywkowe.. Hobbit I cz też jest inna od drugiej i zdania są podzielone, która cz. jest lepsza - dla mnie obie sa fajne i już doczekać się nie mogę do 07.11 :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam

Zgadzam się z tym że to nie jest to co w Transach ale jak dla mnie dźwiękowo KA cz II jeśli chodzi o wybuchy nie jest stonowany dźwiękowo ( choć może to gra słów :) - jest moc w tym filmie jeśli chodzi o dźwięk i efekty związane z dźwiękiem. I tak jak napisałem na pewno film lepszy jak I cz. zresztą takie samo masz zdanie i pod względem dźwięku też jest lepszy.
Ale nie istotne... Poczekam na odbiór najnowszego pająka i X-menow i zobaczę jak tam będzie w stosunku do innych filmów..Pozdro.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Zgadzam się z tym że to nie jest to co w Transach ale jak dla mnie dźwiękowo KA cz II jeśli chodzi o wybuchy nie jest stonowany dźwiękowo ( choć może to gra słów :)

Z tym stonowaniem...,chodziło mi o porównanie do Transów a nie części pierwszej "Szeregowego Ameryka" :D
Dźwięk w dwójce był ok.

jarjar82

New member
poszedłem w ciemno na "Służby specjalne" ( ehhh a mogłem jeszcze wybrać Miasto 44 bardziej emocjonalne i efakciarskie).. by wyrobić sobie zdanie na nowo o nowej jakości polskiego filmu :D..... No niestety nie udało się tym razem... Służby specjalne to kolejny nieudany film, z drętwymi dialogami i brakiem spójności w scenariuszu. Szkoda, że film był bez polskich napisów ;P, bo aktorzy mówili swoje kwestie tak szybko i niezrozumiale, że wielokrotnie nie byłem w stanie zrozumieć i wyłowić pojedynczych wyrazów. A co do samej historii, to no cóż, każdy wie jak funkcjonuje państwo i jego służby, oczywiście przypomniano nam o niektórych aferach i niewyjaśnionych samobójstwach, ukazano migawki postaci z polskiej sceny politycznej i przedstawiono historię 3 agentów, z których tylko jeden miał charakter i królował na ekranie (w tej roli doskonały Janusz Chabior). Poza tym słabo spisała się Olga Bołądź, która miała tu być postacią pierwszoplanową...sama wychudzona sylwetka i kontrowersyjna fryzura nie zbuduje krwistej postaci :(
...nie muszę chyba zaznaczać że to moja opinia i w cale się nie dziwie, iż znajdują się osoby, którym film przypadnie do gustu, a może i światopoglądu.
Na pewno jest to kilka lat świetlnych wyżej od Ciacho czy Last Mineta :p

eedviking

Banned
Zryty beret będzie... :D
270412022250_twi-detail.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry