Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

eedviking

Banned
Ciekawy jestem tej komedii horroru produkcji norweskiej.
Jest rok 1943, wszystkie samice tajnego oddziału SS, prowadzonego przez osławioną Gisele Nussbaum. W tajnej siedzibie Gestapo, przeprowadza eksperymenty medyczne i biotechnologiczne z krwi norweskiego ruchu oporu. :D
[youtube]JBHS2LgY_BM[/youtube]

Caparzo

New member
Bez reklam
Ciekawy jestem tej komedii horroru produkcji norweskiej.
Jest rok 1943, wszystkie samice tajnego oddziału SS, prowadzonego przez osławioną Gisele Nussbaum. W tajnej siedzibie Gestapo, przeprowadza eksperymenty medyczne i biotechnologiczne z krwi norweskiego ruchu oporu. :D

Ty mówisz poważnie ???

Niechce mi sie wierzyć że Wy kinomani oglądacie takie szmiry, filmy bez polotu, finezji, scenariusze pisane na kolanie a wykonanie teatrowe żeby nie zniszczyć ubrań.

Musiał bym dostać pensje żeby oglądnąć taki film.....

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Akcja/dramat w wykonaniu Korei Południowej - oglądam w ciemno :-D (Edi,cały czas pamiętam o tym Twoim azjatyckim filmie...:wink:)

[youtube]pVItSvqL8tY[/youtube]

Komedia Disney'a z bardzo długim tytułem :

[youtube]cScBRUECRtQ[/youtube]

Tutaj nie mam zbyt dużych oczekiwań ale Jason Momoa idealnie pasuje do roli :

[youtube]dH7X_v2ES-c[/youtube]

Henry

Active member
Bez reklam
Z jakiej okazji ? ...
Bez okazji.....
A jest coś, czego nie wrzucałeś?
icon10.gif
icon14.gif

Caparzo

New member
Bez reklam
Całkiem poważnie, skąd wiesz, że to szmira, widziałeś? Czy oglądasz coś po za "świetnym amerykańskim" kinem? :) :mrgreen:

Oglądam filmy które zapowiadają sie dobrze. A to co zapodałeś to jakaś komedia ... z tym że smutna i nadaje się na tv puls2. Ja widząc zwiastun czegoś takiego, a już w ogóle oglądanie 3 rzeszy w takim klimacie to jakaś farsa... Takie mam zdanie, to jest moje zdanie i możęsz się nei zgadzać, dla mnie możesz kupiten film w ciemno na blu ray 4k ;P twoja sprawa, tylko mnie dziwi że takim guanem sie interesujesz <piwo>

Nie dochodzą do mnie filmy w których nie rozumiem o czym mówią. Ale jak mnie coś zainteresuje pomysłem i wykonaniem to zobaczę, przed służbami specjalnymi w kinie był zwiastun "Obywatel roku", przemoge sie z norweskim językiem i obejrzę z ciekawości.

Może i kino amerykańskie jest nudne i 1 film na 10 ma coś fajnego, no cóż tyle filmów już nakręcono, że nic nowego już nienakręcą, chyba że kinową wersie o płatnych zabójcach - Tinky Winky, Dipsy Lalam i Po.

mam kolego propozycje, zakladam że na filmwebie masz konto, daj namiar znajde cie i zobaczysz w czym ja gustuje i odwrotnie :) nie ma sie co spinać :)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
przemoge sie z norweskim językiem i obejrzę z ciekawości.

Ja nie mam nic przeciwko temu językowi,ba nawet wydaje mi się że przez jego "twardość" filmy wydają się mocniejsze...
Z kolei oglądałem ostatnio francuską produkcję i określiłem,że była dla mnie trochę za "lekka".Bardzo możliwe,że to właśnie dzięki ich językowi... https://www.youtube.com/watch?v=PsfRDXElDfE

eedviking

Banned
Oglądam filmy które zapowiadają sie dobrze. A to co zapodałeś to jakaś komedia ... z tym że smutna i nadaje się na tv puls2. Ja widząc zwiastun czegoś takiego, a już w ogóle oglądanie 3 rzeszy w takim klimacie to jakaś farsa... Takie mam zdanie, to jest moje zdanie i możęsz się nei zgadzać, dla mnie możesz kupiten film w ciemno na blu ray 4k ;P twoja sprawa, tylko mnie dziwi że takim guanem sie interesujesz <piwo>

Nie dochodzą do mnie filmy w których nie rozumiem o czym mówią. Ale jak mnie coś zainteresuje pomysłem i wykonaniem to zobaczę, przed służbami specjalnymi w kinie był zwiastun "Obywatel roku", przemoge sie z norweskim językiem i obejrzę z ciekawości.

Może i kino amerykańskie jest nudne i 1 film na 10 ma coś fajnego, no cóż tyle filmów już nakręcono, że nic nowego już nienakręcą, chyba że kinową wersie o płatnych zabójcach - Tinky Winky, Dipsy Lalam i Po.

mam kolego propozycje, zakladam że na filmwebie masz konto, daj namiar znajde cie i zobaczysz w czym ja gustuje i odwrotnie :) nie ma sie co spinać :)

Ależ ja się nie spinam, rozczaruję Cię nie mam konta na Filmweb, ba nawet pejsbuka nie mam. :mrgreeen:
Oczywiście każdy lubi to co chce, mnie się Noe nie podobał, Tobie bardzo. ;) Obywatel roku to naprawdę fajny i śmieszny film. :D
Właśnie to jest fajne, że nie każdemu musi się wszystko podobać, człek by zdechł z nudów. :D ;)

Dla rozluźnienia zapodam świetną pozycję z dobrą muzyką w 3D i 2D ( 3D jest super!!!).
Bardzo dobry obraz i dźwięk, ogląda i słucha się tego z wielką przyjemnością. W linku po naciśnięciu na obrazek , można obejrzeć demo. ;)

3D Blu-Ray disc

Do góry