Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Drugi miesiąc mieszkam. Wciąż jest dużo do zrobienia, na szczęście dookoła domu, skalniaki, kostka, pierdoły. Próbuję się odnaleźć w zaległościach serialowych/filmowych. W domu dużo robiłem sam, więc trzy ostatnie lata spędzałem na youtube podglądając Mario budowlańców i resztę na inne rzeczy nie było czasu.

Najgorsze jest to, że przez ten cały cyrk pandemiczny nie może nawet człowiek zmienić amplitunera, może pojawi się w końcu to Onkyo...

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Była już parapetówa? ; )

A skąd bierzecie linki by oglądać dany film?
Oczywiście chodzi mi o Kodi na serwerach RD.

Żadnych linków nie potrzebujesz, to jest właśnie clue programu.
Tak, jak Kolega już wcześniej napisał, ale mówiąc wprost, bo widzę, że nie każdy dalej wie o czym mowa.
Siadasz raz, konfigurujesz i zapominasz.
Potem już tylko po odpaleniu Kodi i The Oath/RD widzisz już tylko okładki z filmami i hulaj dusza.
Koniec z jakimiś torrentami, stronami i szukaniem linków, a tym bardziej ściąganiem tego całego syfu.
Robi Ci się na ekranie "Netflix", a jedyne co musimy zrobić, to kliknąć w dany film/okładkę - wyświetlą się wszystkie możliwe wydania, wybierasz które chcesz i oglądasz.
Nic Cię więcej nie interesuje, soft przeszukuje wszystko za Ciebie i od razu udostępnia do obejrzenia. To tak łopatologicznie.

Pierwszy lepszy tutorial (są 4 odcinki, ale pełno tego w sieci):
https://howtomediacenter.com/en/install-the-oath-kodi-addon/

Może to wyglądać tak, ale też na wiele innych sposobów:

https://youtu.be/YD49Cd3_PPk

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Parapetówy Armanig jeszcze nie było.

Piramida
Zrezygnowałem z projekcji z racji tego, że tv ciągle rosną.

Mam w domu wolny pokój 16m2 i chodzi mi po głowie zrobienie tam minisalki kinowej, ale z drugiej strony w salonie 28m2 chyba lepiej uda mi się to poukładać i mam tu wszystko gotowe, tylko trzeba zacząć kompletować sprzęt jak się odkuję:)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ale wiem, że internet potrafi zaskoczyć. Nie chcę być uzależniony podczas seansu od czegoś poza własnym sprzętem i dostawcą energii ;)

W niektórych miejscach/przy różnych operatorach,może być taki problem.

Parapetówy Armanig jeszcze nie było.

Piramida
Zrezygnowałem z projekcji z racji tego, że tv ciągle rosną.

Póki co,najbardziej "przyjazny" jest 86".
Zobaczymy jak będzie za 10 lat,bo taka stówka,to nadal mało,w szczególności przy 21/9 :wink:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Będę celował w 85 od Samsunga, póki co ampli i kolumny priorytet. Cieszy to, że u siebie mogę odkręcić tak jak w bloku nigdy nie było to możliwe:)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Piramida są teraz roboty, które to robią za Ciebie, a Ty ładujesz whisky na tarasie patrząc jak sarny czy dziki gonią przy lesie :)

Do góry