No, Kolego.. sztos ; ) Jak dla mnie GameChanger.
Wszystko poinstalowałem na Kodi/Shieldzie, konto na RD zakupione, Trakt dołożony.
Dzięki za info. Sprawdzam właśnie, generalnie nie mam pytań, jest dokładnie tak jak mówisz, klik, klik i oglądasz.
Potestuje jeszcze dokładnie wieczorem. Będę miał jeszcze kilka pytań, na razie na szybko, ale już można by rzec, że działa. Browar jak nic się należy.
Jednoznacznie mianuje Cię piratem roku ; )
Prócz RD w ten sam sposób działa również All Debrid i Premiumize.Z tym,ze AD daje dostęp jednak do troszkę mniejszej ilosci żródeł (cena praktycznie taka sama) a Premiumize jest drogi niczego nowego nie wnosząc.
W ogóle byłem zdziwiony ,że tu na forum kompletnie nic nie było na ten temat
Te całe Real Debrid.
To użytkownicy udostępniają swoje filmy czy jak?
No i czy normalnie można tam spotkać z napisami PL?
W największym uproszczeniu to cos takiego jak oxycloud z którego korzystasz tylko 3 razy tańsze i dające dostęp do kiludziesięciu żródeł ,przy czym po spięciu z Kodi działa własciwie jak subskrybowany serwis streamingowy z ta róznicą ,że możesz wybrać sobie który plik/wersja ma być odtwarzany.Filmy odpalasz przez Kodi więc nie ma znaczenia czy plik żródłowy ma napisy czy nie- albo ustawiasz automatyczne ładowanie z opensubtitles albo dodajesz przez klikniecie z napisy24, napiprojekt.
Jak wywali Wam neta, albo przytnie, to się przekonacie ile warte jest oglądanie ze streamu
Chyba bym kurwicy dostał podczas celebrowania seansu, gdybym nie mógł dokończyć z powyższych powodów.
Powiedz to milionom uzytkowników Netfliksa, Amazona,Disneya,HBO Max,Apple,Hulu,Peascock etc. etc.
Zdecydowanie się z Tobą zgadzam.
Wolę oglądać dla pewności plik z dysku/USB, aniżeli jakiegoś streama, legalnego czy nie, zawsze istnieje ryzyko utraty połączenia, no a wtedy płacz i zgrzytanie zębów :fool:
Jeżeli wam zrywa neta to czas pomyśleć o zmianie dostawcy...
Ostatnia edycja: