oczywiścieO tym co piszesz to są tam też dostępne materiały z polskimi napisami?
oczywiścieO tym co piszesz to są tam też dostępne materiały z polskimi napisami?
To wychodzi, że to bardzo ciekawe dla mnie rozwiązanie jest.oczywiście
Pany, pytanko: co znaczy HMAX?
Pisz PW z info jaki sprzęt i jak szybkie łącze.To wychodzi, że to bardzo ciekawe dla mnie rozwiązanie jest.
Pewnie to źródło,czyli HBO MAX
Jak z jakością? Sam magazynuje REMUXy, więc musi być najwyższa ligaStrumień leci z Real Debrid- żadnych limitów ani przesyłowych ani wagowych.(koszt konta premium to 16 dolców na pół roku ,czyli śmieszny)
W tej chwili uzywam Firesticka 4k (czekam na Nvidie Shield) i zmodyfikowanej pod DV mkv wersji Kodi.
Tutorial - nie ma najmniejszego problemu ale to jednak forma piractwa wiec nie wiem czy tak na otwartym forum mogę pisać instrukcję jak to robic łatwo ,miło i przyjemnie .
W każdym razie wyślę do Ciebie pw. z instrukcją.
ps.Jeżeli ktoś jeszcze zainteresowany - pisać na pw.
Jak z jakością? Sam magazynuje REMUXy, więc musi być najwyższa liga
https://m.imdb.com/title/tt1160419/technicalRozumiem, że wersja IMAX będzie mieć obraz rozszerzony na pełny ekran? Nie wiem czy nie poczekać właśnie na taką wersję...
Generalnie jednak to co wyszło na BD jest dostępne przynajmniej w wersjach 80GB.
Strumień leci z Real Debrid- żadnych limitów ani przesyłowych ani wagowych.(koszt konta premium to 16 dolców na pół roku ,czyli śmieszny)
W tej chwili uzywam Firesticka 4k (czekam na Nvidie Shield) i zmodyfikowanej pod DV mkv wersji Kodi.
Tutorial - nie ma najmniejszego problemu ale to jednak forma piractwa wiec nie wiem czy tak na otwartym forum mogę pisać instrukcję jak to robic łatwo ,miło i przyjemnie .
W każdym razie wyślę do Ciebie pw. z instrukcją.
ps.Jeżeli ktoś jeszcze zainteresowany - pisać na pw.
Mam 1 gb/s, więc powinno śmigać idealnie Przetestuję potem, będę miał dla brata.Jesli twoje łącze To uciągnie to widziałem nawet pliki 230GB
Ja mam niestety tylko 80mb/s (cały czas czekam na pełny światłowód) więc maksymalnie bez przycinki idą u mnie pliki 60-80gb przy ok 2-2,5 godzinnych filmach.
https://geektips.net/what-is-real-debrid/
"Premium account owners will surely get new links that are not provided to free account users. Besides, they also find it easy to stream videos with speeds of up to 1000 Mbps, which will keep you away from buffering dilemmas."
Jak wywali Wam neta, albo przytnie, to się przekonacie ile warte jest oglądanie ze streamu
Chyba bym kurwicy dostał podczas celebrowania seansu, gdybym nie mógł dokończyć z powyższych powodów.
Można to traktować jako alternatywę. Mam swój folder TOP gdzie trzymam ulubione filmy w najlepszej dostępnej jakości. Żaden steam tego nie zastąpiJak wywali Wam neta, albo przytnie, to się przekonacie ile warte jest oglądanie ze streamu
Chyba bym kurwicy dostał podczas celebrowania seansu, gdybym nie mógł dokończyć z powyższych powodów.
Nie martw się Piruś i tak długo byłeś królem piratów