Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ale o co chodzi :D

Zamieniliśmy się rolami.
Kiedyś Ty miałeś same oryginały,a teraz ja ;)
Polish-20211019-090259341.png

SNiP3R

Member
armanig, poniekąd Masz rację, jednak osobiście na exsite24.pl nie brakuje mi nigdy nic. No chyba że kiedyś po prostu się skończy, ale to właśnie tam z reguły wpadają tytuły najszybciej.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Sniper, w sumie ; )

Zamieniliśmy się rolami.
Kiedyś Ty miałeś same oryginały,a teraz ja ;)

Jak bym Cię nie znał, to bym Ci uwierzył. To ja Ci chętnie sprzedam moją kolekcje BR, większość to limitki, jakieś 200 filmów. Mało tego, dołożę drugie tyle, albo i więcej filmów na DVD, te zalegają w piwnicy w kartonach. Bierzesz? Albo wszystko, albo nic, a raczej inaczej - albo grubo, albo wcale ; )
Ps. Przyjmuje płatności w BTC.

mat74

Well-known member
Bez reklam
Tak.

Trzeba mieć konto na oxycloud.com.

Jednak nie wychodzi to jakoś bardzo drogo, a do tego ściągasz z pełną prędkością łącza. Jak ja mam 1gb światłowód, to ściągam z prędkością ok. 100 mb/s :).

Jeśli chodzi o wersję 4K, to z tego co wiem ma być dzień przed lub w dniu premiery, czyli 22.10.

Nie lepszy Real Debrid ? Tańszy o połowę a dostęp właściwie do wszystkiego.

mat74

Well-known member
Bez reklam
Ok, ale rozumiem, że wówczas korzystasz tylko z wrzut z exsite.
Czyli niejako się ograniczasz do jednego serwisu, a nie widziałem tego hostingu na innych stronach.
To nie lepiej już z rarbg? Ja jeszcze mam dodatkowo abo w XT7 z limitem dziennym 60GB, ale tam akurat nie ma oxy. Przy XT7 można korzystać z filmyhd, darkw itp. Mają tych hostingów trochę w jednym serwisie.

Próbowałem XT7 ale ich ceny w połaczeniu ze śmiesznym limitem to jakieś szaleństwo ;).W dodatku dostęp do naprawdę dobrych żródeł (filmy 60-130 gb czasem nawet wieksze i seriale po 12gb na odcinek przy produkcjach Apple) jest kiepski.Moim zdaniem szkoda na nich czasu , pieniędzy i nerwów przede wszystkim- w weekendy potrzebuję czasem 150gb , miałbym ten limit zbierać przez tydzień albo im jeszcze dopłacać ?! :shock:

RARBG jest ok ale tez nie wszystko jest no i komu się jeszcze chce kopać po torrentach...szkoda na to czasu

Ostatnia edycja:

mat74

Well-known member
Bez reklam
armanig, poniekąd Masz rację, jednak osobiście na exsite24.pl nie brakuje mi nigdy nic. No chyba że kiedyś po prostu się skończy, ale to właśnie tam z reguły wpadają tytuły najszybciej.

Mam u nich konto i brakuje ,oj zdecydowanie wiele tam brakuje......
O ile film z Atmos w DV jeszcze jakiś znajdziesz to juz seriali w tym formacie ze świeczką szukać (np.produkcje Disney+ i Apple TV).

Do góry