jak nigdzie nie ma
Czekasz aż podam Ci 50 źródeł ?

[youtube]wbhWOdgFg2k[/youtube]
jak nigdzie nie ma
HBO GO ????? .... panie ale żeś pan sypnął)) .... nawet dla mnie "zwykłego laika" w świecie filmu BD/4K jakość prezentacji audio-video stanowi znaczną i nie akceptowalną różnicę a co dopiero dla fanów dobrego kina.
ja tam kupię z zagranicznej dystrybucji w PL napsiach tak jak i Jumanji 2 cz., którą jutro odbieram..
No to zacznie się sprowadzanie filmów z zagranicy![]()
A potem piąty i dziesiątybędzie to już drugi taki film, a Bliźniak trzeci...
To, że chcesz przepłacać nie oznacza, że filmy poza Polską są droższe, bo ceny nierzadko są o 50% niższe.
Zresztą ja czy Bipo też kupujemy w Polsce, za granicę nie wyjeżdżamy, żeby złożyć zamówienie i odebrać w domu.![]()
Może to patriotyzm? Tylko w Polsce i tylko co polskie. [emoji848]
A propo zamówień to dobrze wiedzieć, że nie trzeba jechać za granicę, żeby kupić produkt , który jest do kupienia za granicą.
cos czuje, ze to beda ciekawe i pouczajace vlogi, w odroznieniu od nudnego i ograniczonego wojownika.
Dla mnie mnie Jumanji było na tyle słabe w porównaniu do pierwowzoru, że drugiej części nawet nie oglądałem. Jakoś nie mogę się przemóc.II cz. Jumanji obejrzałem i powiem, że na pierwszej części, chyba deczko więcej się uśmiałem, ale i ta jest spoko i może będzie trzecia część. Pod względem technicznym, spoko zarówno obrazek czyściutki jak i dźwiękowo jest fajnie. Choć mam nadzieję, że pod tym względem w przyszłym tygodniu jak odbiorę Bliźniaków będzie jeszcze lepiej..Ale całościowo Jumanji kolejna odsłona warta obejrzenia z Rodziną i spędzenia razem troszkę czasu.
Nie chce krytykowac
zadanie ulatwia fakt, iz jest ich dwoje.
mogl juz dawno podrozowac po calej Tajladii, zarowno z lokalnymi laskami badz poznanym na Phuket, czy w okolicach, miedzynarodowym towarzystwem.