Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Jak o nim pisałem to wydaje mi się że ktoś pisał, że o nim nie słyszał. Ale w takim razie nie ważne. Dla mnie dobry film. Nie USA.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
W myśl powiedzenia - "nie ważne jak mówią, ważne, żeby mówili"
Tym oto sposobem trafiłem przez artykuł, na film o Jezusie geju i Maryi palącej maryśkę, jest na Netlixie.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-01-05/gowin-chce-usuniecia-bluznierczego-filmu-z-netfliksa/

W normalnych okolicznościach, nie oglądałbym tego, bo nie interesują mnie takie tematy i zwyczajnie szkoda mi czasu, ale skoro polityk się tak obruszył, to nie mogłem odpuścić i z ciekawości sprawdziłem co się tam rzekomo odstawiło.

No i szczerze mówiąc nie rozumiem o co tyle hałasu. Nie ma ważniejszych spraw na świecie, jak jakiś popierdółkowaty film?

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem czy to można porównać ale co było takiego w Klerze, Botoksie czy Polityce czego byśmy nie wiedzieli nie słyszeli. Ten szum to się chyba robi dla reklamy?

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Właśnie wróciłem (no doooobra obejrzałem ripa z kina, który mi podesłałeś...). Dla mnie mega zaskoczenie. Świetnie opowiedziana historia. Końcówka trochę chaotyczna, widać, że się wzrorowali na US and A, ale nie ma w tym nic złego i ogląda się ten film bardzo dobrze. Polecam jak najbardziej :)
Muszę dorwać ten film i zobaczyć jeszcze raz na spokojnie, bo jestem prawie pewny, że jedna scena jest na sali w której kiedyś trenowałem.

P. S. Duży plus za pocisk z Masy przy każdej możliwej okazji :D

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
obejrzałem ripa z kina, który mi podesłałeś...). Dla mnie mega zaskoczenie.

Też się nie spodziewałem takiej mega jakości :D
8PRL.gif

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Z rozpędu obejrzałem Underdoga. Dobrze, że najpierw tego nie zrobiłem, bo bym nie poszedł do kina na "Jak zostałem gangsterem" :D Te filmy dzieli przepaść.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Czyli Jak zostałem gangsterem jest ok?
Tak, śmiało można obejrzeć. Nie nastawiaj się na wybitny film, ale naprawdę warto iść do kina. Szczególnie, że pewnie premiery Blu Ray nie będzie.
Vega ze swoimi hovnami może się schować. Chociaż w sumie i tak wypełnia sale, to na jego miejscu też klepałbym w kółko te badziewia. Do tego nawet nowych aktorów nie musi szukać, bo obsada w większości ta sama :D

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Dzisiaj wpadła płyta UHD od cioci z Hameryki.
Jak ktoś jest fanem Rambo to się nie zawiedzie. Sylwek w formie :) Teraz trzeba odświeżyć serię Rocky.
6f6d089c1dfc830d99cfeebf08ef7160.jpg

Do góry