~43GB full, a REMUX ~36GB.
Eee, dobra już mam. Ile ten Twój waży?
Dzięki za info. Mam na jutro bilety, także idę.Gwiezdne wojny zaliczone. Można obejrzeć. Jak ktoś nie zdecydowany to niech idzie. Koniec jakiegoś etepu. Ale du.pa boli. Coraz dłuższe te filmy robią. Nie raz to chyba specjalnie przeciągają.
Quiet Place jeden z lepszych filmów jakie ostatnimi czasy oglądałem.
Mocno trzymał w napięciu a ja bardzo to lubię
Mam podobnie.Ja go nie lubię, dziwny typ. Nie zmienia to faktu, że aktor świetny.
Gwiezdne wojny zaliczone. Można obejrzeć. Jak ktoś nie zdecydowany to niech idzie. Koniec jakiegoś etepu. Ale du.pa boli. Coraz dłuższe te filmy robią. Nie raz to chyba specjalnie przeciągają.
2D oglądał2D czy 3D?
2D. Bilety kupowałem tak dawno że nawet nie wiem czy była opcja 3D. Ale ja wolę zwykły obraz.2D czy 3D?
A ja tak mam z Vincentem Casselem, jakoś nie trawię gęby tego żabojada, ale byłem pod wrażeniem ogladając go w Czarnej rzece.Ja go nie lubię, dziwny typ. Nie zmienia to faktu, że aktor świetny.
Pomyśleć, że te 9 lat temu, niektórzy mieli 10 lat i jeszcze kolorowanki pod nosem, Piramida ile miałeś, z 11-12 lat nie? Wiem, że w przyszłym roku możesz już swobodnie wchodzić do NightClubów od 21lat![]()
?