Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
część jest ok, ale ostatnie awendżersy- flaki z olejem, wynudziłem się potwornie i już chyba Ad Astra bardziej mi do gustu przypadł.

Co tu w ogóle porównywać ; )
Co prawda zaliczyłem 3 kimy, uznaje to za rekord, ale to zmęczenie...
Dam jeszcze szanse, na spokojnie. Film pod projekcje, czyż nie? ; )

Podobnie "Kursk", jakoś mnie obszedł seans wcześniej, ale wyjątkowo urzeka na dużym ekranie.

Zobacz sobie "Projekt Koliber", moja tematyka i być może nie każdemu podejdzie, ale dawno żaden film mnie tak nie trzymał przed tv.

Za chwilę dojdą 3 kolejne (z Netflixa) - Nazywam się Dolemite

Dla mnie bomba, Eddie, to jednak wyjątkowy gość. Rodzynek.
Coś tam też ćwierkają o Książe w Nowym Jorku 2... ; )

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Co tu w ogóle porównywać ; )
Co prawda zaliczyłem 3 kimy, uznaje to za rekord, ale to zmęczenie...
Dam jeszcze szanse, na spokojnie. Film pod projekcje, czyż nie? ; )

Podobnie "Kursk", jakoś mnie obszedł seans wcześniej, ale wyjątkowo urzeka na dużym ekranie.

Dla mnie bomba, Eddie, to jednak wyjątkowy gość. Rodzynek.
Coś tam też ćwierkają o Książe w Nowym Jorku 2... ; )
No ja bym zaryzykował avengers to zabawka, a ad astra przereklamowane zjawisko. Niestety.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
No ja bym zaryzykował avengers to zabawka, a ad astra przereklamowane zjawisko. Niestety.

Można powiedzieć, że cały Marvel to "zabawka", którą pomimo tego faktu, lubi wiele ludzi. Jedynie Logan to inna odsłona tego Universum, oczywiście według mojej opinii.

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ktoś pobił przecież rekord Felixa tylko już bez takiej pompy się to odbyło
Podobno. Ale ze wzgledow technicznych oraz tego, ze nie bylo publicznie dostepnej wersji video full/unedited, skok Baumgartera nadaje sie bardziej do porownania.

Oczywista oczywistość ;)

btw. Już wkrótce nowy Norton, z tego co piszą, to zapowiada się kawał dobrego kina :)

Chetnie bym Wam zreferowal, bo u mnie juz od kilku dni w kinach, 3 x sie wybieralem, jednak bez powodzenia. Raz nawet bilet kupilem, ale dojechalem gdzie indziej ... Teraz juz nie dam rady, bo wakacje za 2 dni, a zaleglej pracy na 4.
Udanego seansu :)

Ostatnia edycja:

JanVid

New member
....bohater nie spada z orbitujacej 430 km nad ziemia stacji kosmicznej, ale z anteny - dajmy na to 20-30 km nad ziemia.....

Ot ciekawostka :) .... w takim razie dlaczego antena nie spada, przecież może ważyć kilkadziesiąt ton :) a jakoś nie widać pracy silników rakietowych podtrzymujących jej stabilność w pionie i poziomie :) Zresztą dajmy spokój... i tak ten film do mnie nie przemawia przez swoją nie kompetencję nie tylko w tym fragmencie lecz prawie po całości :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Właśnie miałem pytać czy już byłeś, bo u nas startuje 20go Grudnia o ile dobrze pamiętam.
Naprawde probowalem, ale zmeczenie mnie dopadlo.

A idź Pan w .... ;)
Tym razem Alaska cz A laska? :p

Nieee.
Najpierw 2 tyg, tam gdzie zwykle , pozniej tydzien tam gdzie zawsze[Th], a ostatnie 2 tyg jeszcze nie wiem. Pewnie jakies kraje oscienne. moze K, albo M. Moze dojedziesz? Teraz, albo po nowym roku, loty beda w normalnych cenach. Probowalem wkrecic Piramide, ale On jak zwykle, tzn - Scuba diving Go nie pociaga, Ewantualnie tylko muff diving. A jak mu powiesz, ze tam spotka rozrywkowe, bo na wakacjach, kobiety z calego swiata, to juz cos kreci...

Ot ciekawostka :) .... w takim razie dlaczego antena nie spada, przecież może ważyć kilkadziesiąt ton :) a jakoś nie widać pracy silników rakietowych podtrzymujących jej stabilność w pionie i poziomie :) Zresztą dajmy spokój... i tak ten film do mnie nie przemawia przez swoją nie kompetencję nie tylko w tym fragmencie lecz prawie po całości :)

Nie "spada", bo jak to antena, "stoi" zakotwiczona na ziemi. Na ewentualne pytanie, w jaki sposob opiera sie wiatrowi i innym czynnikom, nie odpowiem, bo nie komentuje tu fizyki, tylko nieslusznosc Twoich obserwacji.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Probowalem wkrecic Piramide, ale On jak zwykle, tzn - Scuba diving Go nie pociaga, Ewantualnie tylko muff diving. A jak mu powiesz, ze tam spotka rozrywkowe, bo na wakacjach, kobiety z calego swiata, to juz cos kreci...

Ale ja się boję wypadów z Tobą.Po ostatnim,ledwo mnie odratowali :D

Odnośnie Ad Astra - fajny wizualnie,ale jakoś szczególnie,mnie nie zauroczył.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ale ja się boję wypadów z Tobą.Po ostatnim,ledwo mnie odratowali :D
.

To cienki bolek jestes jak po jednym piwie masz dosc.

Kurna "wszedlby" sobie jeszczs raz pod wode ponurkowac.
Gdzie w styczniu sa cieple pogody na lezenie na plazy i nic nie robienie?
Egipt chyba raczej chlodny.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Za miesiac premiera drugiego sezonu na netflixie. Ogladal ktos pierwszy sezon?

sex-education-sezon-2-season-2-cover-okladka.jpg

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Ładne to jedno piwko.[emoji16]
Apollo11 po pół godz zacząłem sobie przyśpieszać. Myślałem że może będzie typu Apollo 13. Ale to dwa światy. Nie dla mnie ta 11. Chyba zacznę w końcu serial oglądać Mandalorian.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Widziałem kilka odcinków i jakoś mnie nie zatrzymały, ale mamuśka dobra : )
Rzekłbym film dla młodzieży, oglądaj.

Ja obejzalem juz dawno.

A co do ciebie, to chyba zdazyles sie juz zestarzec skoro to film "dla mlodziezy" xD

Kurna nie ma co ogladac na tym netflixie. Zaczynam seans o 2 wojnie swiatowej. Masakra.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Mało filmów jest. Przecież nie trzeba seriali trzepać. A Netflix? Dla mnie nie istnieje od chyba roku. Zawiodłem się na nim.

Do góry