Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Ad Astra obejrzany. Film na raz. Gdyby nie parę efektów dźwiękowych i Brad Pit nawet nikomu bym nie polecił. Taki jakiś psychologiczny mocno. Nie mój gust po prostu. A tak większość z ciekawości obejrzy.

JanVid

New member
Ad Astra obejrzany....

Nie powiem próbowałem ale :) .... jakoś tak po ok. 45 min tak mnie znużył, że kimnąłem. A tylko z jednego powodu: w początkowych sekwencjach filmu, astronauta spada ze stacji kosmicznej następnie przelatuje przez atmosferę i ląduje na spadochronie na ziemi. Przecież quźwa to jest totalny banał :) )))

bokciu

Banned
W mojej opinii również Tarantino z tej trójki najlepszy.
Z kolei z drugiego tria, widziałem tylko "Historię..." i mogę polecić.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie powiem próbowałem ale :) .... jakoś tak po ok. 45 min tak mnie znużył, że kimnąłem.

po 45minutach?. to tak tuz po konfrontacji na ksiezycu i ataku malpy. Hmm :)

A tylko z jednego powodu: w początkowych sekwencjach filmu, astronauta spada ze stacji kosmicznej następnie przelatuje przez atmosferę i ląduje na spadochronie na ziemi. Przecież quźwa to jest totalny banał :) )))

Ale bohater nie spada z orbitujacej 430 km nad ziemia stacji kosmicznej, ale z anteny - dajmy na to 20-30 km nad ziemia.
Felix Baumgartner skakal z 39 km.

[youtube]x001iUG6aBs[/youtube]

Ostatnia edycja:

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
To by się zgadzało. Tak to odebrałem. Taka produkcja chyba by tego nie spaliła. Ale i tak podtrzymuję swoją opinię na temat filmu.

Henry

Active member
Bez reklam
część jest ok, ale ostatnie awendżersy- flaki z olejem, wynudziłem się potwornie i już chyba Ad Astra bardziej mi do gustu przypadł.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
No widzisz jak się gusta różnią. Avengers przed ostatni mi się nie podobał za bardzo a ostatni ok. Bardziej chodziło mi o Czarną Wdowę [emoji16]

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Angel Has Fallen- Świat w ogniu zaliczony. No i tu się dzieje. Jak zwykle rzecz gustu ale to właśnie mój. Kino domowe w najlepszym wydaniu. Dobrze że są odtwarzacze i można za pauzować, żeby się załatwić czy zrobić drinka. Dużo i szybko się dzieje. Polecam.

Do góry