Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
A to przepraszam. Sporo mnie nie bylo' a ze ten portal nie wpuszcza polaczen z wiekszosci adresow sieciowych na ktorych bazowalem (VPN cos mi nie banglala)' to sobie odpuscilem. Najpierw zablokowanie Tapatalka teraz Piramidy....juz najwyzszy czas opuscic ten las.
TapaTalk działa. Przeinstaluj na nowo program.

Savron

Well-known member
Bez reklam
A to przepraszam. Sporo mnie nie bylo' a ze ten portal nie wpuszcza polaczen z wiekszosci adresow sieciowych na ktorych bazowalem (VPN cos mi nie banglala)' to sobie odpuscilem. Najpierw zablokowanie Tapatalka teraz Piramidy....juz najwyzszy czas opuscic ten las.
Co jest? Gdzie to Ty zamierzasz nas opuścić? Jestem zdecydowanie przeciw takiego pomysłu.
Może chodziło o jeden post z 5 sierpnia o "salce kinowej Armaniga"? Uderzył w czuły punkt ;)

Co jest? Piramidę zbanowali??! Nu nie, adminy jeszcze trochę i wy sami , w samotności będziecie pisać posty na tym forum. Wolność i swobodę naszemu Piruśowi. Zbieramy petycję;-)
A co, Armanig ma sale kinową? :wink:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Co jest? Gdzie to Ty zamierzasz nas opuścić? Jestem zdecydowanie przeciw takiego pomysłu.

Co jest? Piramidę zbanowali??! Nu nie, adminy jeszcze trochę i wy sami , w samotności będziecie pisać posty na tym forum. Wolność i swobodę naszemu Piruśowi. Zbieramy petycję;-)

I to jaką salę kinową. Wkleił bym zdjęcie, ale się boję ;)

Bipo

Active member
Bez reklam
Polityka
Byłem dzisiaj w kinie na tym filmie i tak jak poprzednie Vegi mi się w większości podobały tak tu dla mnie najgorszy jaki zrobił. Nie patrząc na poglądy polityczne i kto za kim jest bo to mnie malo obchodzi to film oglądało mi się średnio. Niby to miało być z jajem, niby troszkę komediowo, czasem poważnie a wyszło takie nie wiadomo co.
Seans zaliczam do nie udanych i jak dla mnie drugi raz nie obejrzę. Film na raz, szkoda bo lubię filmy Vegi... :-(

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dajcie to zdjęcie, a nie jakieś farmazony.

Co do Polityki Vegi, to wyjątkowo jakoś mnie nie ciągnie do tego seansu, wystarczający cyrk mamy na żywo, bez scenariusza.

lolo2

Well-known member
Bez reklam

Przeciez tys nas opuscil na dobre pol roku... Jaki przyklad dajesz?
Juz myslalem ze w tej zelandii internautu nie maja.

Savron

Well-known member
Bez reklam
W temacie "OLED czy projektor".
O, juz widzę. Tak, to salka Armaniego. Bez kropli wątpliwości:lol: Jak że bez Jochanson. Armani i Johansen , to jak wolność i swoboda. Zawsze razem😬😁
przecież to zdjęcie z armanim ma tyle wspólnego co ja z lotem na saturna ;P

macie kontakt napewno tel. to nie można sie zapytać za co ban ?

Ty to tak na serio? Numer Piramidy, to jedna z pilnie strzeżonych tajemnic Państwowych. Ja nerke oddawałem za teczkę Piruśa, a nici z tego. Ani nerki ani numeru. Tak i żyje w blagej świadomości że jast na swiecie Piramida. On jak UFO, wszyscy werzą, a nikt nie widział. A ty tutaj z numerem

Przeciez tys nas opuscil na dobre pol roku... Jaki przyklad dajesz?
Juz myslalem ze w tej zelandii internautu nie maja.
😬😬😬😬😁😢😢

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Nosz zadyn nie uwierzyl.

Pisze calkowicie serio.

Piramida dostal bana za pokazanie filmikow / screenow z gry wiedzmina 3 z zainstalowanym "Nudes MoD". Wrzucil foty w dziale PS4 z Geraltem (wiedzminem) co mial Pytonga po same KOLANA. :eek::eek::eek: Administracja zarzucila mu deprawacje malych dziewczynek i go zbanowala.

Dla ciekawskich YouTube - - > "Wiedzmin nudes Mod" - - - > filmik z napisami cyrylica. xD

kaminskakl

Active member
Bez reklam
przecież to zdjęcie z armanim ma tyle wspólnego co ja z lotem na saturna ;P

742ce881c5e69f622f9a242c9586d1c2.jpg

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Pytanie tylko dlaczego administracja YT nie widzi w tym deprawacji małych dziewczynek, skoro film nadal tam tkwi.

Bo YT ma oznaczenie +18 lat.
Jak zalozyles konto googla i zadeklarowales sie ze jestes pelnoletni to mozesz takie filmy ogladac. Forum HDTV dzialu 18+ chyba juz nie ma.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kiedyś było, teraz już nie ma, nie wiem czy przepisy na to pozwalają , bo to jest forum otwarte i dzieciaki też mogą wejść i plus 18 na nich wrażenia nie robi.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Kiedyś było, teraz już nie ma, nie wiem czy przepisy na to pozwalają , bo to jest forum otwarte i dzieciaki też mogą wejść i plus 18 na nich wrażenia nie robi.

Podajesz date urodzin w profilu.
Jak masz ponizej 18 lat to nie wejdziesz w temat i po problemie. Wiec zgodne z prawem.

Do góry