Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
No ladnie 4 tygodnie tu, 4 tygodnie tam. Pewnie juz zapomniales jak schabowy smakuje. :)

Mowisz ze koreanki ladniejsze od japonek? Uwazalem ze to Japonki sa najsliczniejsze. Jak bylem w Tajwanie to uroda azjatycka mnie rozczarowala i to baaardzo. Niby tak blisko panstwo od panstwa a calkiem co innego.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem. Nie znam sie. Slyszalem za to, ze Japonki nie odmawiaja.
Widzialem ladne ale z facetami, albo brzydkie i lesbijki.
Powiem wiecej. Widzialem Kobiety Mafii 2. Albo nie. Nie powiem wiecej.

Ostatnia edycja:

bramowicz1

Member
Bez reklam
Lolek,ściągasz Aquamana 2160p WEB-DL z Itunes ? Podobno lepsza jakość niż 2160p WEBRIP ;)

Nie lepiej poczekać na na jakąś dobrą kopie? Przecież lada dzień wrzucą BD lub BD UHD.

Edit: No dobrze nie taki lada dzień, premiera na 24 Kwiecień. Ja poczekam. :)

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolek,Czarownica powraca :wink:
maleficent-poster-2.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Przy tym co zrobił LG na targach ze swoimi ekranami, to faktycznie padaka, a to tylko forma reklamy.

[youtube]VpMBrxRete4[/youtube]

lolek126

Well-known member
Bez reklam
"Na skraju jutra stało się niespodziewanym hitem w 2014. The Hollywood Reporter podaje, że Warner Bros. właśnie przygotowuje kontynuację i zatrudniło scenarzystę. O tym, że powstanie sequel Na skraju jutra od dawna był pewien reżyser Doug Liman. Mówił, że nie jest to kwestia tego „czy” zostanie on nakręcony, lecz „kiedy”. Liman pracował w międzyczasie nad scenariuszem, ale generalnie ze strony wytwórni nie było żadnej większej aktywności. Teraz się to zmieniło i oficjalnie Warner Bros. przypisało scenarzystę. Jest nim Matthew Robinson, który na swoim koncie ma Było sobie kłamstwo i Monster Trucks. Liman oczekuje, że Tom Cruise i Emily Blunt powrócą do odgrywania swoich ról – pod warunkiem, że spodoba się im scenariusz.
Prawdopodobnie w pracach nad filmem nie będzie brał udziału Christopher McQuarrie, który napisał scenariusz pierwszego filmu. Przejął on obecnie inną serię z Cruisem, Mission Impossible. Będzie on kręcił dwie kolejne odsłony MI jednocześnie. Odnośnie Na skraju jutra, Warner Bros. na pewno ma nadzieję poprawić box office oryginału. Był on dobry (370 mln USD), ale oczekiwania były jeszcze większe. Doug Liman był pewien, że sporą przeszkodą marketingową był oryginalny tytuł Edge of Tomorrow. Jego zdaniem w znikomy sposób określał to, o czym obraz ten traktuje. Pierwotnie Liman chciał nazwać film Live. Die. Repeat. Tak właśnie zresztą go przemianowano na wydaniu Blu-ray. Na skraju jutra można oglądać obecnie na Netflix (od 15 lutego w ofercie)."

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Właśnie obejrzałem "Plagi Breslau" Vegi.

Takiej szmiry i nędzy nie widziałem od dawna.
Najgorszy film jakie widziałem w ostatnich latach.
Nie żartuję, nie przypominam sobie na chwilę obecną większej szmiry.
Wierzyć się nie chce, że w 2018r. można wypuścić takiego gniota.
Te wszystkie Pitbule i inne cuda Vegi, przy tym, to arcydzieła.

Po tym filmie, jednoznacznie stwierdzam, że Kożuchowska to jedna z najgorszych aktorek jaką miałem nieprzyjemność widzieć na ekranie. Jest fatalna, do tego tak sepleni, świszczy, że trzeba się zastanawiać co tam wymruczała pod nosem. Dramat.
Zresztą cała obsada tam leży, poziom jakiegoś paradokumentu z Polsatu/Tvn, a i to nie.
Dialogi, scenariusz, efekty, co to ma być?
Vega ma jakiś fetysz, na każdym kroku krojenie, cięcie, przypalanie, miażdżenie głowy, masakra jakaś, ja się zastanawiam czy tam wszystko ok, bo takie epatowanie nie jest normalne.

Na prawdę, warto zerknąć, bo daje to pogląd co się dzieje w kinie na naszym podwórku.
Film jest na YT w całości.

bramowicz1

Member
Bez reklam
"Na skraju jutra stało się niespodziewanym hitem w 2014. The Hollywood Reporter podaje, że Warner Bros. właśnie przygotowuje kontynuację i zatrudniło scenarzystę. O tym, że powstanie sequel Na skraju jutra od dawna był pewien reżyser Doug Liman. Mówił, że nie jest to kwestia tego „czy” zostanie on nakręcony, lecz „kiedy”. Liman pracował w międzyczasie nad scenariuszem, ale generalnie ze strony wytwórni nie było żadnej większej aktywności. Teraz się to zmieniło i oficjalnie Warner Bros. przypisało scenarzystę. Jest nim Matthew Robinson, który na swoim koncie ma Było sobie kłamstwo i Monster Trucks. Liman oczekuje, że Tom Cruise i Emily Blunt powrócą do odgrywania swoich ról – pod warunkiem, że spodoba się im scenariusz.
Prawdopodobnie w pracach nad filmem nie będzie brał udziału Christopher McQuarrie, który napisał scenariusz pierwszego filmu. Przejął on obecnie inną serię z Cruisem, Mission Impossible. Będzie on kręcił dwie kolejne odsłony MI jednocześnie. Odnośnie Na skraju jutra, Warner Bros. na pewno ma nadzieję poprawić box office oryginału. Był on dobry (370 mln USD), ale oczekiwania były jeszcze większe. Doug Liman był pewien, że sporą przeszkodą marketingową był oryginalny tytuł Edge of Tomorrow. Jego zdaniem w znikomy sposób określał to, o czym obraz ten traktuje. Pierwotnie Liman chciał nazwać film Live. Die. Repeat. Tak właśnie zresztą go przemianowano na wydaniu Blu-ray. Na skraju jutra można oglądać obecnie na Netflix (od 15 lutego w ofercie)."
Oby Tom zagrał, bo mi się już przejadły te Marvele.

Do góry