bokciu
Banned
A z innej bajki, Amerykańscy Bogowie niedługo startują
A to nawet nie wiedziałem
A z innej bajki, Amerykańscy Bogowie niedługo startują
A tam Bond, Korona Królów na DVD wychodziSzykuje się James Bond: Daniel Craig Collection 4K UHD.
Na dniach obejrzę.Cały czas czekam na ten bardzo dobry film z 2018 rokuNie wiem czy był już temat o tym, ale wczoraj obejrzałem Green Book. Świetny film, moje klimaty
A oglądałeś Eastern Promises? Jeżeli nie to koniecznie musisz nadrobićGreen Book - zaliczony.
https://www.filmweb.pl/film/Green+Book-2018-809630
Świetna pozycja.
Mistrzowska rola Viggo Mortensena.
Chętnie bym go zobaczył w filmie stricte gangsterskim, gość niewątpliwie ma charyzmę i to "coś".
Powiedziałbym, że Oscar jak nic.
Mimo, że kibicowałem Rami Malkowi za Freddiego (głównie jako fan Queenu), to uczciwie śmiem stwierdzić, że, teraz po seansie Green Book, w mojej ocenie Viggo jednak powinien zawinąć statuetkę.
Natomiast osobę Mahershale Ali zauważyłem już w "Luke Cage" (Netflix), już tam wyróżniał się specyficznym zachowaniem i przykuł moją uwagę, wręcz skradał każdą scenę w której się pojawiał. Rodzynek.
Polecam.
"Wschodzie obietnice" to gangsterka pełną parą, ale nie taka z Hollywood, a bardziej mroczna i poważna Trzeba zobaczyć. Sama rola Vigo genialna. Reszta aktorów też klasa. Moja czołówka filmów w takich klimatach. Jak będziesz miał problem z dostaniem filmu to pisz na PW. Wyślę Ci płytęNie przypominam sobie, aczkolwiek widzę, że gra tam mój ulubieniec Cassel, więc tym bardziej muszę obadać temat.
Mam wrażenie, że sam w sobie Vigo teraz nabrał wigoru ; ) z racji wieku i powagi, znam oczywiście gościa z innych filmów.
Miejmy nadzieje, że dopiero teraz posypią się propozycje, po tym co widziałem w Green Book, dla mnie to czołówka. Charakterny, wyrazisty, a do tego simpatico.